BESCHIKBARE INTERIM MANAGERS
Door Mark Simons
Gepubliceerd op 24 september 2020
BESCHIKBARE INTERIM MANAGERS
Door Mark Simons
Gepubliceerd op 24 september 2020

In ons netwerk staan wij in contact met circa 500 interim professionals en interimmanagers. Een aantal daarvan is weer beschikbaar voor een nieuwe opdracht. Wij presenteren hier 3 kandidaten, maar dat is slechts een greep uit ons netwerk. Wilt u het CV ontvangen van een of meerdere interimmers klik dan op de button “meer info”.

Financieel Directeur / CFO  a.i.

Als financieel eindverantwoordelijke diverse tijdelijke opdrachten uitgevoerd: 5 voor 12, financiële herstructurering, verkoopklaar maken. Maar ook opdrachten uitgevoerd going concern: denk dan aan rollen als manager bedrijfsvoering, finance manager.

Kernwoorden:
Ruime ervaring in profit-sector: FMCG, IT, Retail, Productie. Gewend om samen te werken met DGA of PE.

Voorzitter / Lid College van Bestuur a.i.

Bestuurder met onderwijsprofiel met focus op bedrijfsvoering. Zet mensen in beweging, brengt vernieuwing, zorgt voor rust in de organisatie. Ervaring met crisissituaties, fusies, complexe samenwerkingsvormen etc.

Kernwoorden:
Diplomatiek en doortastend, ervaring binnen Primair Onderwijs, ROC, Voortgezet Onderwijs en Hogescholen

PROJECTMANAGER BUSINESS – IT

Gespecialiseerd in Businessvraagstukken en het leiden van veranderingen en projecten. Projectmanager die naast het implementeren van de tools ook de medewerkers meeneemt in de verandering. Van het implementeren van digitaal werken, implementatie ERP systeem tot implementeren nieuwe commerciële concepten.

Kernwoorden:
Ondernemend, communicatief sterk en oplossingsgericht, realiseert verbindingen. Zorgt dat veranderingen gedragen worden.

MARK SIMONS

MANAGING PARTNER

Binnen Delfin is Mark Simons met name betrokken bij het invullen van directie, management en toezichthoudende posities voor zowel profit als non-profit organisaties in Zuid-Nederland. Gespecialiseerd in Management functies in het algemeen en Senior Finance posities in het bijzonder.