Introductie

Ben jij een controller met internationale ervaring binnen industriële organisaties en bijna klaar om de stap te zetten naar de rol van CFO. En durf jij het aan om op termijn te participeren in deze organisatie?

Dank komen wij graag met jou in contact!

Organisatie

Op dit moment willen wij de naam van onze opdrachtgever nog niet kenbaar maken.

Wat wij wel kunnen delen is het volgende: Onze opdrachtgever is een zeer gezonde en succesvolle productie en sales organisatie gevestigd in de regio Eindhoven. Zij staan aan de vooravond van de volgende fase in hun bestaan waardoor er behoefte ontstaat aan een stevige controller die op termijn (binnen 1 jaar) de rol van CFO kan invullen. De functie van CFO wordt een nieuwe rol bij onze opdrachtgever.

Het geniet de voorkeur dat vanaf het moment dat de stap naar CFO wordt gezet er geparticipeerd wordt in de organisatie.

Functie

Zoals aangegeven staat onze opdrachtgever aan de vooravond van een volgende fase. Daar is verdere professionalisering en internationalisering een belangrijk onderdeel van.

Aspecten waar je als Controller | CFO je tanden in mag zetten zijn o.a.:

  • specifieke projecten: denk aan werkkapitaalbeheersing, implementatie van consolidatiesoftware, etc
  • verbeteren en verder professionaliseren van management informatie
  • het opzetten van buitenlandse vestigingen zowel binnen als buiten Europa
  • overnames in binnen- en buitenland
  • sparringpartner voor de andere directieleden

Vanzelfsprekend komen daar alle andere taken en verantwoordelijkheden bij die je mag verwachten bij een rol als Controller | CFO

Functie eisen

Als Controller en toekomstig CFO voel je aan dat je nu toe bent aan de volgende stap. Er zit ondernemerschap in jouw als persoon en je wilt de ruimte en mogelijkheid krijgen dit ten toon te spreiden. Nadrukkelijk geven wij aan dat onze opdrachtgever niet op zoek is naar de gepokt en gemazelde Financieel Directeur | CFO.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende:

  • een afgeronde Master in bij voorkeur bedrijfseconomische richting, eventueel aangevuld met een post-academische opleiding zoals RA of RC
  • minimaal 10 jaar ervaring in een industriële organisatie. Dat kan binnen het betere MKB maar ook bij grotere internationale productie organisaties waar je verantwoordelijk bent geweest voor een Business Unit
  • ervaring met het samenwerken met een DGA is een pre
  • Nuchtere, handson mentaliteit

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een marktconform salaris en de mogelijkheid op termijn te participeren in de organisatie. Dit is de kans voor een financial met ondernemende ambities.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je bellen met Mark Simons op 06-523 76 775

Sollicitatie

Heb je interesse, solliciteer dan via de link onder aan deze pagina. Wij willen graag jouw CV ontvangen. Als we voldoende aanknopingspunten zien gaan we in gesprek en op zoek naar jouw motivatie om deze stap te zetten. Dat zal ook het moment zijn dat wij bekend maken wie onze opdrachtgever is.

Zelf geen interesse, deel dan deze vacature