DRIE REDENEN OM TE WERVEN VIA WERKEN ALS COMMISSARIS
Door Max Ruiters
Gepubliceerd op 14 april 2020
DRIE REDENEN OM TE WERVEN VIA WERKEN ALS COMMISSARIS
Door Max Ruiters
Gepubliceerd op 14 april 2020

Graag deel ik 3 redenen waarom u gebruik moet maken van ons platform Werken als Commissaris. Een platform dat er voor zorgt dat u nog betere kandidaten in beeld krijgt voor uw open positie binnen uw RvT of RvC.

Werken als Commissaris

Natuurlijk, Delfin Executives werft regelmatig voor opdrachtgevers nieuwe leden voor RvT of RvC. Maar als u het besluit heeft genomen om de werving zelf uit te voeren willen wij toch graag een bijdrage leveren aan onze missie: het vak van toezichthouder verder doorontwikkelen en professionaliseren.

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan toezicht en via kennis en netwerkbijeenkomsten dragen wij ons steentje bij aan het verder professionaliseren van dit vakgebied. Dat doen we samen met andere professionals via ons platform Werken als Commissaris.

Reden 1: platform voor en door potentiele toezichthouders

Het platform is een virtuele ontmoetingsplaats voor (potentiele) toezichthouders en professionals die met een toezichthoudend orgaan te maken hebben. Kennis wordt gedeeld en een keer per jaar ontmoeten we elkaar tijdens de Dag van de Limburgse Commissaris

Reden 2: uw vacature wordt actief onder de aandacht gebracht

Een regelmatige opmerking van potentiele toezichthouders is dat de “vacature-markt” voor toezichthoudende functies niet transparant is. Waar zijn deze vacatures en waar worden ze gepresenteerd. Daarom dat wij via ons platform uw vacature via een mailing actief onder de aandacht brengen van circa 1.000 (potentiele) toezichthouders.

reden 3: u doorbreekt het old-boys netwerk

Last but no least, u doorbreekt het old-boys network, of positiever verwoord: u voert een actief diversiteitsbeleid.

Via onze partner “de erkende Toezichthouder” hebben wij al tientallen potentiele toezichthouders opgeleid. Kandidaten die nieuw zijn in toezichtsland en qua groep een diversiteit aan de dag legt waar menige organisatie jaloers op is.

Heb ik u overtuigd? bel me dan op 06-46117342 en we zorgen dat uw vacature direct wordt geplaatst op Werken als Commissaris.

max ruiters

partner

Max Ruiters is sinds 2012 als partner verbonden aan Delfin Executives en gespecialiseerd in het vervullen van zowel structurele als interim-vacatures binnen de non-profitsector. Zijn expertise wordt verder ingezet bij ontwikkelingen, zelfevaluaties en vacatures bij Raden van Toezicht en Raden van Commissarissen.