Deze maand heb ik weer diverse finance kandidaten gesproken?

6 KANDIDATEN HEB IK AL VOOR U GESELECTEERD

WERVING & SELECTIE

FINANCE KANDIDATEN DIE OP ZOEK ZIJN NAAR EEN NIEUWE VASTE BAAN

Deze maand heb ik met diverse kandidaten gesproken die op zoek zijn naar een nieuwe werkomgeving in Zuid-Oost Nederland. Kandidaten die vanauit hun kennis en kunde een bijdrage kunnen leveren aan het nog succesvoller maken van uw organisatie

Finance Director
Algemeen

Meer dan 15  jaar ervaring met eindverantwoordelijke finance functies binnen met name industriele organisaties

Op zoek naar

Op zoek naar een eindverantwoordelijke finance functie, bij voorkeur binnen MKB+, maakindustrie in de regio Zuid Oost Nederland

Brengt mee

Verder professionaliseren van de finance afdeling. Finance beter aan laten sluiten aan de business. Zodat Finance een duidelijk toegevoegde waarde heeft voor de andere afdelingen binnen de organisatie.

Business Unit Controller
Algemeen

Meer dan 20 jaar ervaring in rollen als Business Controller, Manager Financial Control binnen een grote internationale produktie en verkooporganisatie

Op zoek naar

Op zoek naar een eindverantwoordelijk finance rol binnen een (internationaal) industrieel bedrijf. Dat kan als Business Unit Controller in een vrirtule rol voor diverse entiteiten op verschillende lokaties in binnen- en buitenland. Of als finance manager voor een lokale organisatie.

Brengt mee

Ervaring met complexe organisaties, daardoor in staan om processen snel te doorzien en daar waar nodig te verbeteren. Internationaal actiegf geweest, kan daardoor omgaan met verschillende culturen.

CFO
Algemeen

Ruime ervaring als CFO en als CEO binnen industriele en handels organisaties. Voelt zich senang in de rol van tweede man. Is CEO geweest bij een bedrijf met een sterke commerciele eigenaar. Focus lag meer op intern dan extern. 

Op zoek naar

Op zoek naar een rol als CFO – Financieel Directeur binnen het MKB. Bij voorkeur binnen de handel of industrie. Heeft ervaring met familiebedrijven en samenwerken met DGA.

Brengt mee

Naast een stevige financiele bagage heeft hij commercieel inzicht en indien nodig commerciele daadkracht. Goed inzetbaar binnen een MKB bedrijf waar het roer om moet.

Natuurlijk is dit slechts een selecte greep uit ons netwerk van finance kandidaten

BENT U OP ZOEK NAAR EEN ANDER PROFIEL?

BENT U OP ZOEK NAAR EEN ANDER PROFIEL?

INTERIM MANAGEMENT

INTERIM FINANCE KANDIDATEN DIE PER DIRECT BESCHIKBAAR ZIJN

Vanaf volgende maand zijn deze Interim Financials beschikbaar om binnen uw organisatie op tijdelijke basis een blijvende indruk achter te laten.

Interim Plant - Site Controller
Ervaring

Meer dan 15  jaar ervaring met het uitvoeren van Finance & Control opdrachten binnen met name industriele bedrijven.

Inzetbaar op

Opdrachten waar behoefte is aan betere managementinformatie, verbeteren van de planning & control cyclus, etc.

Interim Financial Controller

Ervaring

Interim Controller met meer dan 10 jaar ervaring met het uitvoeren van tijdelijke opdrachten. Zwaartepunt binnen industriele projectgedreven organisaties. Zowel in de operatie als op holding niveau.

Inzetbaar op

Opdrachten om tijdelijk een vacature te overbruggen, het verbeteren van de inrichting ERP (met name SAP). Verder professionaliseren van managementinformatie en het efficienter inrichten van processen.

Interim Financieel directeur

Ervaring

Ruime ervaring met het uitvoeren van opdrachten binnen het MKB. Vaak in een eindverantwoordelijke functie als Finance Director of Financieel Directeur.

Inzetbaar op

Goed inzetbaar op opdrachten met thema's: herfinanciering, cashmanagement, corporate recovery. Herinrichten financiele functie binnen totale organsiatie.

Natuurlijk is dit slechts een selecte greep uit onze portfolio van 500 finance professionals

BENT U OP ZOEK NAAR EEN ANDER PROFIEL?

BENT U OP ZOEK NAAR EEN ANDER PROFIEL?