Introductie

Ben jij een procesgerichte financial die verder kijkt dan de eigen afdeling. Die energie krijgt van het werken in een kleine organisatie omdat je daar het verschil kunt maken. Die het leuk vindt om leiding te geven en samen met de directie richting te geven aan de organisatie KSM Benelux?

Organisatie

KSM Benelux is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige smeermiddelen, metaalbewerkingsvloeistoffen en aanverwante diensten en producten. Het bedrijf heeft als specialist een unieke focus en aanpak gericht op de Nederlandse industrie. De organisatie telt 15 personen en groeit.

De combinatie van de door jarenlange ervaring opgebouwde kennis, de topkwaliteit producten en de veelzijdige service maakt KSM Benelux dé aangewezen partner voor het optimaliseren van smeertechnische onderhoudsprocessen. Hiermee levert KSM een grote bijdrage aan het optimaliseren van bedrijfskosten en het voorkomen van ongewenste machinestilstand door verkeerde smering.

In verband met het vertrek van de huidige medewerker ontstaat de vacature Hoofd Administratie.


De afdeling

Als Hoofd Administratie geef je leiding aan twee teams: Finance & Accounting en het Bedrijfsbureau.

Het team Finance & Accounting bestaat uit 2 medewerkers die vooral bezig zijn met het verwerken van de administratie. Het team Bedrijfsbureau bestaat uit 3 medewerkers die zich vooral concentreren op het order-to-cash proces en alles wat daar mee samenhangt.

Functie

Naast manager van de afdeling ben je als Hoofd Administratie lid van het stuurteam van KSM en klankbord voor de Algemeen Directeur. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

 • Een betrouwbare financiële administratie
 • De maandelijkse rapportage en de onderliggende analyses
 • Een optimale AO/IC binnen de totale organisatie
 • Het opstellen van de jaarrekening
 • Het wagenparkbeheer
 • Externe contacten met accountant, ADP, HRM en Arbo dienst
 • Het beheren van de verzekeringsportefeuille

Functie eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een Hoofd Administratie die vanzelfsprekend financieel goed onderlegd is, sterk is in processen en de juiste attitude heeft om in een kleine MKB organisatie te kunnen functioneren.

Los van bovenstaande herken je jezelf ook in het volgende:

 • Afgeronde Financieel Administratieve opleiding op HBO niveau. Denk daarbij aan SPD 1 & 2, HEAO–BA of HEAO-BE of AA
 • Leidinggevende ervaring
 • Kennis van Exact Globe is een pre
 • Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid bij het uitvoeren van je werkzaamheden.

Aanbod

KSM Benelux geeft jou volop de ruimte om de functie naar eigen inzicht verder vorm en inhoud te geven. Gezien de omvang van de organisatie en als lid van het stuurteam kun je daadwerkelijk meebouwen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze functie en de procedure kun je contact opnemen met Mark Simons via +31 (6) – 52 37 67 75. Wil je direct reageren, dan ontvangen wij graag jouw CV met Motivatiebrief via de sollicitatielink onderaan deze pagina.

Sollicitatie

Deze procedure wordt begeleid door Delfin Finance. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark Simons van Delfin Finance via 06-52376775.

Direct solliciteren kan ook, dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief via onze website. Door op de sollicitatielink te klikken kun je je CV en Motivatiebrief uploaden.

VACATURES

directie & management

VACATURES

directie & management - finance

Share This