Introductie

Ben jij een commercieel leidinggevende peoplemanager die de eindverantwoordelijkheid van een kantoor en regio als een uitdaging ziet. Wellicht ben je nu werkzaam in de uitzend- of detacheringsbranche of andere dienstverlening en heb je net te weinig vrijheid om je ondernemend karakter ruimte te geven. Wil jij daarnaast het gezicht zijn naar de leden en klanten van AB Werkt en geeft het neerzetten van een duidelijk identiteit en positionering energie. Lees dan verder, dan is deze vacature voor jouw zeer interessant.

Organisatie

De coöperatie AB Werkt helpt mensen aan werk en werkgevers aan mensen. De kracht van AB Werkt ligt in bemiddeling van vooral fysieke banen in agro, food en industrie. Ook zorgen zij voor werknemers in het beheer van de leefomgeving, zoals grond-, weg- en waterbouw en groenvoorziening. Daarnaast geven zij brede HRM-ondersteuning aan leden en andere opdrachtgevers.

Functie

Samen met de mensen van jouw kantoor ben je dagelijks bezig met helpen van klanten en leden bij de passende inzet van personeel. Het team van 6 personen bestaat uit een aantal accountmanagers, recruiters, personeelsbeheerder voor arbeidsmigranten en administratieve binnendienst. Zij zijn voortdurend bezig met het profileren van AB Werkt in de regio. Door het onderhouden van uitstekende relaties met bestaande leden en klanten en het acquireren van nieuwe klanten. En door het aantrekken van kwalitatief goed en flexibel personeel en goed werkgever te zijn voor de medewerkers.

Als kantoormanager geef je op een coachende manier leiding om zodoende de regionale commerciële en coöperatieve doelstellingen van de organisatie te realiseren. Je wordt hierbij ondersteund door de regiomanager die als jouw sparringpartner meedenkt over de optimale inzet van resources en middelen. Daarnaast kun je ook terugvallen op de expertise op het hoofdkantoor.

Leidinggevende en meewerkende ondernemer
Je werkt mee aan het verder uitbouwen van de marktpositie van AB Werkt. Je spreekt de taal van de ondernemer en met je kennis van de arbeidsmarkt weet je wat er nodig is om de behoefte aan arbeid op de beste manier in te vullen. Hiermee slaag je er in jouw mensen te inspireren en te enthousiasmeren om op elke vraag een passend antwoord te hebben.

Je bouwt mee aan het verder uitbreiden van het netwerk van AB Werkt, onderhoudt samen met de regio- en accountmanager relaties met key-accounts en ondersteunt bij het verwerven van grotere opdrachten. Hierbij maak je een goede afweging tussen kansen en risico’s.

Daarnaast onderhoud je goede contacten met de leden van de coöperatie in jouw regio waarbij je een schakel bent in vertaling van de behoeften van de markt naar de organisatie en vice versa.

Manager met mensenkennis
Je ziet het als een uitdaging om je team te laten excelleren om het beste uit zichzelf én elkaar te halen. Jij kunt als geen ander een netwerk opbouwen en onderhouden en je houdt er van om uitgedaagd te worden om van AB Werkt in jouw regio duurzaam een succes te maken.

Vanuit jouw expertise speel je een actieve rol in het vertalen van de beleidsmatige en regionale doelstellingen naar regionale uitvoering volgens de geldende procedures en regelgeving.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een HBO diploma op commercieel of bedrijfskundig niveau en hebt al enkele jaren ervaring in een commerciële en leidinggevende functie
  • Ervaring in de uitzend- en/of detacheringsbranche dan wel in de sectoren waar AB Werkt actief is, is een pré
  • Je beschikt over mensenkennis en weet hoe je anderen kunt aansturen en motiveren
  • Je bent goed in het organiseren van je eigen werk én dat van anderen en je vindt het geen probleem om ook buiten werktijd deel te nemen aan vergaderingen en (netwerk)bijeenkomsten.

Aanbod

Als professioneel werkgever weet AB Werkt wat het is om mensen aan zich te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Plus natuurlijk een auto, laptop en telefoon van de zaak. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Inlichtingen

De werving voor deze positie wordt begeleid door Delfin Executives. Voor meer informatie over deze functie en de procedure kun je contact opnemen met Mark Simons +31 (6) – 52 37 67 75.

Een assessment zal onderdeel uitmaken van deze procedure.


Sollicitatie

Indien je interesse hebt in deze functie dan verzoeken wij je om jouw motivatiebrief en curriculum vitae te uploaden via de sollicitatiebutton op deze site.

Zelf geen interesse, deel dan deze vacature