Organisatie

Rena is al meer dan 35 jaar een pionier in LED en elektronica. RENA is leverancier voor meer dan 40 internationale fabrikanten van LED-verlichting en industriële elektronica. RENA is een MKB-bedrijf met 35 jaar ervaring, onafhankelijk opererend vanuit een familieachtergrond en bouwend op sterke partners in de markt. RENA maakt onderdeel uit van een groot internationaal concern in Canada en acteert internationaal. De activiteiten zijn gecentraliseerd in Zundert, Nederland, inclusief ontwikkeling en productie.

Door haar vernieuwingskracht in producten, productie, technologie en processen helpt RENA haar klanten en partners zich innovatief en flexibel te onderscheiden in de markt. Rena beheerst alle aspecten van LED-systemen. Met én voor haar klanten bedenkt en bouwt Rena elke mogelijke LED-oplossing. RENA heeft zich ontwikkeld tot expert op het gebied van high-end klantspecifieke elektronica en de mechanische en optische ontwikkeling van LED-boards en drivers. Bekendheid heeft de organisatie verworven door de realisatie van speciale lichtprojecten zoals bijvoorbeeld het interieur van de markthal in Rotterdam.

Voor de realisatie heeft RENA een productie en assemblage unit in huis waar met de nieuwste machines printplaten worden bestukt en waar gewenst geassembleerd tot een eindproduct. Deze unieke combinatie van creatie en productie en haar proactieve marktbenadering heeft er voor gezorgd dat RENA in korte tijd is gegroeid is naar ruim 100 medewerkers. Ook de komende jaren zal deze groei doorzetten. Daarom zoekt RENA continu naar medewerkers die passen binnen een innovatieve en groeiende organisatie.

Functie

Als Manager Engineering & NPI geef je leiding aan een afdeling met diverse technische disciplines, verdeeld over 3 teams. Je realiseert samen met je teams de doelstellingen van RENA om trendsettend te zijn in de markt op het gebied van product- en productietechnologie. Dat doe je door samen met je 3 teamleiders het team van circa 20 medewerkers het beste uit zichzelf te laten halen. Enerzijds omdat je intern de verbinding weet te leggen tussen jouw afdeling en de afdelingen Sales & Marketing en Supply Chain en Productie. Je hebt een luisterend oor en spreekt de taal van je medewerkers zodat je ze bij belangrijke beslismomenten kunt ondersteunen.

Anderzijds omdat je in contact staat met verschillende externe partijen, waardoor je continu op de hoogte bent van diverse relevante ontwikkelingen. Op deze wijze ben je in staat allianties aan te gaan met opleidingsinstituten, leveranciers en andere stakeholders. Je ziet als het ware welke innovatieve ontwikkelingen op RENA af gaan komen om de voorsprong op de markt te behouden.

Door midden in de markt te staan ben je in staat make-or-buy beslissingen te nemen, voel je aan welk type engineer je moet binden aan RENA en weet je welke ontwikkelingen al dan niet gevolgd moeten worden.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Joint General Manager (Business Creation) en bent lid van het MT. Daarmee ben je medeverantwoordelijk voor de strategie, aansturing en groei van de organisatie.

Functie eisen

Jij bent een Manager Engineering met een technische opleiding op minimaal HBO-niveau, bij voorkeur richting electrotechniek, mechatronica of productietechniek. Je beschikt over aantoonbare management ervaring. Je bent communicatief sterk en weet daardoor zowel intern als extern de verbinding te leggen. Je bent dynamisch en brengt een positieve drive mee. Je communiceert goed en makkelijk in het Engels. Vanzelfsprekend zijn je analytische vaardigheden sterk ontwikkeld.

Aanbod

Vanuit de traditie van een familiebedrijf stimuleert RENA haar medewerkers om continu een bijdrage te leveren aan het bedenken en creëren van vernieuwende producten en technologieën. De klant staat hierbij centraal. Als team, maar ook als individu, helpt RENA haar klant zich te onderscheiden in innovatie. RENA biedt een prettige werkomgeving waar de warmte en binding van de medewerkers vanuit het familiebedrijf voelbaar is. Als bedrijf in een snel veranderende en innovatieve markt stimuleert RENA haar werknemers hun capaciteiten te ontwikkelen en hun kennis steeds uit te breiden. In deze omgeving bieden we jou een functie met veel eigen inbreng, verantwoordelijkheid en ontwikkelingsmogelijkheden richting de toekomst. Het betreft een fulltime functie.

Inlichtingen

RENA wordt in deze werving begeleid door Delfin Executives te Eindhoven. Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Erwin Dolmans, Joint General Manager RENA, 06-22601641. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Mark Simons, partner bij Delfin en bereikbaar op 06-52376775.

Sollicitatie

Je sollicitatie zien we graag tegemoet middels een motivatiebrief en CV. De reactietermijn voor deze vacature loopt tot en met zondag 9 september.

Zelf geen interesse, deel dan deze vacature