NIENKE KLAAR

recruiter

achtergrond

Na een aantal jaren actief te zijn geweest in de financiële dienstverlening, werk ik inmiddels ruim 5 jaar in de wereld van werving en selectie. Tussendoor heb ik een uitstap gemaakt naar de Orde van Advocaten, maar de prikkel om de perfecte match te maken tussen kandidaat en werkgever bleek toch te sterk. Met heel veel plezier werk ik sinds augustus 2018 als recruiter bij Delfin en richt ik mij met name op het searchen en selecteren van de juiste kandidaat. 

 

Het maken van de perfecte match geeft mij erg veel energie, omdat je op deze manier een directe bijdrage kunt leveren aan het succesvoller maken van organisaties. Dat een kandidaat daarbij een volgende stap in zijn/haar carrière kan maken geeft extra voldoening.

 

Bij Delfin gaan we bewust een stap verder om de organisatie en kandidaten goed te leren kennen, als recruiter is het fijn om deze vrijheid en tijd te krijgen. Met deze persoonlijke aanpak, gecombineerd met mijn creativiteit in het vinden van kandidaten, hoop ik ook voor u het verschil te kunnen maken!