AVG proof cv's delen
AVG Proof delen van CV’s met opdrachtgevers
Door Mark Simons
Gepubliceerd op 28 juni 2019
AVG proof cv's delen
AVG Proof delen van CV’s met opdrachtgevers
Door Mark Simons
Gepubliceerd op 28 juni 2019

Zoals u van ons mag verwachten nemen wij de privacy van zowel kandidaten als opdrachtgevers zeer serieus. De manier waarop wij hiermee omgaan is vastgelegd in ons Privacy Statement.

Echter, in een Werving & Selectie procedure is er altijd een moment dat er een overdracht plaatsvindt van CV’s en Motivatiebrieven richting opdrachtgever. En natuurlijk, ook onze opdrachtgevers doen er alles aan om de privacy van kandidaten te bewaken.

In diverse procedures hebben wij de vraag ontvangen van opdrachtgevers of deze overdracht op een andere wijze gerealiseerd kan worden, bij voorkeur buiten email-communicatie om. 

Om hier in tegemoet te komen hebben wij de mogelijkheid CV’s te delen via onze Delfin Portal. Daarmee schakelen we email-communicatie uit en weten we zeker dat CV’s en Motivatiebrieven bij de juiste persoon terechtkomen.

Wilt u meer informatie over de Delfin Portal ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Mark Simons, 06-52376775.

MARK SIMONS

MANAGING PARTNER

Binnen Delfin is Mark Simons met name betrokken bij het invullen van directie, management en toezichthoudende posities voor zowel profit als non-profit organisaties in Zuid-Nederland. Gespecialiseerd in Management functies in het algemeen en Senior Finance posities in het bijzonder.