nieuws - bijeenkomsten
Basismodule: Op weg naar nieuw Toezicht
Door Elise Lansu
Gepubliceerd op 29 maart 2021
nieuws - bijeenkomsten
Basismodule: Op weg naar nieuw Toezicht
Door Elise Lansu
Gepubliceerd op 29 maart 2021

Effectief toezicht houden is visie ontwikkelen op toezicht, eigen stijl hanteren, waarde toevoegen en ruimte inbouwen voor persoonlijke- en teamontwikkeling. De nieuwe generatie toezichthouders ziet het uitoefenen van toezicht als een vak en niet meer als een makkelijke bijbaan.

De afgelopen jaren organiseerden wij voor onze relaties reeds deze driedaagse module. Een module bedoelt voor (aankomend) toezichthouders en bestuurders. Drie dagen theorie, heel veel businesscases uit de praktijk, uitwisseling en rollenspelen. Een gemengde groep deelnemers van toezichthouders, bestuurders en aankomend toezichthouders zorgde voor veel interactie, verschillende invalshoeken, energie en plezier.

Vanwege de enthousiaste reacties en het grote animo organiseren we in het voorjaar van 2021 weer een nieuwe editie. Het programma kent een drieslag:

  • Welke impact heeft het Nieuwe Toezicht op het samenspel en het werk van de RvT/RvC in de vergaderingen?
  • Welke impact heeft het Nieuwe Toezicht op het werk van de toezichthouder in contact met de omgevingen hoe zorg je voor meer verbinding?
  • Hoe zorg je ervoor dat de (zelf)evaluaties passend zijn bij jouw RvT/RvC om zo de komende jaren de juiste ontwikkeling door te maken naar Nieuw Toezicht?

De drie opleidingsdagen vinden plaats op een locatie in Zuid-Limburg, afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen en staan gepland voor:

  • Donderdag 15 april 2021
  • Vrijdag 16 april 2021
  • Vrijdag 28 mei 2021

De module wordt verzorgd door het opleidingsinstituut De Erkende ToezichthouderInteresse om deel te nemen of eerst meer weten? Neem gerust contact op met Elise Lansu via +31 (0)6 23 90 90 09 of e.lansu@delfin.eu

ELISE LANSU

MANAGING PARTNER

Binnen Delfin is Elise Lansu met name betrokken bij het invullen van directie, management en toezichthoudende posities voor zowel profit als non-profit organisaties in Zuid-Nederland.