Delfin Executives - Campagne Manager
Campagne Manager, een nieuwe functie bij Delfin Executives
Door Mark Simons
Gepubliceerd op 16 juli 2020
Delfin Executives - Campagne Manager
Campagne Manager, een nieuwe functie bij Delfin Executives
Door Mark Simons
Gepubliceerd op 16 juli 2020

Vanzelfsprekend hebben wij doorlopend vacatures, echter deze keer voor onze eigen organisatie. We zijn op zoek naar een Campagne Manager.

Een rol die je niet snel langs ziet komen bij een Executive Search bureau. Maar de wereld is aan het veranderen en wij willen daarin voorop lopen en als het even kan trendsetter zijn. 

Recruitment = marketing, daarom een campagne manager

Executive Search bestaat uit twee processen: Werving en Selectie. Werving, eigenlijk een ander woord voor Recruitment staat voor ons gelijk aan marketing. Iedere procedure vraagt een andere benadering om met de juiste doelgroep in contact te komen. Daarnaast is de beleving van de kandidaat in dit proces (candidate journey zoals dat zo mooi heet) erg belangrijk. Om dit in goede banen te leiden gaan we werken met een Campagne Manager.

relatiebeheer vraagt andere aanpak

Contact onderhouden met klanten is en blijft een belangrijk thema voor ons. Uiteindelijk willen we langdurige relaties opbouwen. Relaties die ervoor zorgen dat we elkaar ondersteunen in goede en minder goede tijden.

Dat doen we deels en bij voorkeur fysiek (denk aan onze dag van de limburgse commissaris), maar door veranderende omstandigheden ook digitaal. Reden te meer om met een Campagne Manager te gaan werken.

Het verwerven van nieuwe klanten

Ook hier zijn we meer en meer een verschuiving naar digitaal en vooral naar content. Nieuwe contacten opdoen op bijvoorbeeld bijeenkomsten staat onder druk. Dus we moeten op zoek naar andere vormen. Het idee hebben we al, nu de uitvoering nog, vandaar de Campagne Manager.

Interesse of ken je iemand?

Kijk voor meer informatie over deze positie naar de vacature Campagne Manager. Zelf geen interesse maar kent u iemand, dan zouden we het op prijs stellen als u deze vacature bij hem of haar onder de aandacht brengt.

Voor meer informatie kunt u Mark Simons bellen op 06 523 76 775

MARK SIMONS

MANAGING PARTNER

Binnen Delfin is Mark Simons met name betrokken bij het invullen van directie, management en toezichthoudende posities voor zowel profit als non-profit organisaties in Zuid-Nederland. Gespecialiseerd in Management functies in het algemeen en Senior Finance posities in het bijzonder.