DAG VAN DE LIMBURGSE COMMISSARIS IN NOVEMBER 2018

door | 1 oktober 2018

Heeft u zich al aangemeld voor de Dag van de Limburgse Commissaris?

Zo niet dan nodigen wij u graag uit voor de vijfde editie van de Dag van de Limburgse Commissaris. Deze wordt gehouden op donderdag 1 november 2018 vanaf 15.00 uur op de locatie ECI Cultuurfabriek in Roermond

Op deze interactieve middag neemt onder andere keynote speaker Michiel Dijkman u mee in de wereld van de jonge commissaris. Want niet alleen gender is een vorm van diversiteit, leeftijd is dat ook.

Omdat wij belang hechten aan het informele aspect, vindt na afloop een aangeklede borrel plaats. Wij hopen dat deze middag bijdraagt aan uw kennis en bewustzijn op het gebied van toezicht en dat deze middag u de gelegenheid biedt bestaande contacten te onderhouden en nieuwe contacten op te doen.

Wij stellen het zeer op prijs indien u aan de Dag van de Limburgse Commissaris deelneemt. Uiteraard kunt u collega’s en/of introducés meenemen. De deelname aan deze dag is kosteloos.

 

FRANK VAN BUREN

managing partner

Binnen Delfin gespecialiseerd in vacatures binnen de bancaire sector, variërend van directie tot specialistische functies.

Daarnaast  gespecialiseerd in het invullen van directie en toezichthoudende functies.