Delfin Executives - Partner-team
Delfin Executives borgt continuïteit
Door Mark Simons
Gepubliceerd op 3 maart 2020
Delfin Executives - Partner-team
Delfin Executives borgt continuïteit
Door Mark Simons
Gepubliceerd op 3 maart 2020

Delfin Executives is als recruitmentspecialist bijna niet meer weg te denken bij bedrijven en organisaties die vacatures met externe hulp wensen in te vullen. Hoewel met de term ‘invullen van vacatures’ doe je de ‘mensen van Delfin te kort’. Managing Partner Mark Simons maakt het in één zin duidelijk “Wij helpen organisaties succesvoller te worden”. 

Delfin Executives, is ruim 17 jaar geleden opgericht door Frank van Buren en als snel sloot Mark Simons aan. In resp. 2010 en 2011 sloten ook Elise Lansu en Max Ruiters, beiden afkomstig uit de recruitmentsector zich als associate partner aan bij de Delfinfamilie die nu in totaal 8 personen telt 

Om de continuïteit te waarborgen zijn Elise Lansu (47) en Max Ruiters (47) sinds 1 januari 2020 toegetreden als aandeelhouder bij Delfin Executives. Behalve de kwaliteitsimpuls qua professionalisering van de organisatie is het verregaande commitment een mooie stap voor de doorontwikkeling van de diensten en de organisatie voor de toekomst.

MARK SIMONS

MANAGING PARTNER

Binnen Delfin is Mark Simons met name betrokken bij het invullen van directie, management en toezichthoudende posities voor zowel profit als non-profit organisaties in Zuid-Nederland. Gespecialiseerd in Management functies in het algemeen en Senior Finance posities in het bijzonder.