DELFIN EXECUTIVES HELPT GROEI BRB INTERNATIONAL IN GOEDE BANEN TE LEIDEN
Door Mark Simons
Gepubliceerd op 5 september 2019
DELFIN EXECUTIVES HELPT GROEI BRB INTERNATIONAL IN GOEDE BANEN TE LEIDEN
Door Mark Simons
Gepubliceerd op 5 september 2019

BRB International met hoofdkantoor gevestigd in Ittervoort heeft op dit moment circa 330 medewerkers die samen een omzet realiseren van meer dan € 200 mln. Vanuit 12 verschillende locaties (o.a. Nederland, Singapore, Maleisië, Hong Kong, VS, Brazilië) wordt de internationale markt bewerkt.

BRB International staat aan de vooravond van grote veranderingen. Petronas Chemicals Group Berhard (PCG), het grootste chemiebedrijf in Maleisië en een van de grootste in Zuid-Oost Azie heeft een intentieverklaring getekend om BRB over te nemen.

Hierdoor kan BRB de stevige groeiambitie die op tafel ligt realiseren. En dat zorgt ervoor dat de finance organisatie qua bemensing uitgebreid en verstevigd moet worden. Om dit in goede banen te leiden heeft BRB International Delfin Executives in de arm genomen. Enerzijds omdat het netwerk van finance kandidaten binnen Delfin Executives evident is, anderzijds door onze visie op recruitment: Recruitment=Marketing 

Om er voor te zorgen dat de diverse finance vacatures  succesvol worden ingevuld is een gerichte campagne samengesteld:

  • het ontsluiten van onze database en het direct benaderen van potentiële kandidaten
  • het lanceren van de landingspagina finance-vacatures-bij-BRB
  • het publiceren van de respectievelijke vacatures op onze site en diverse (gespecialiseerde) websites
  • het lanceren van een Google Banner campagne en een Linkedin-Direct-Ads campagne. Deze campagnes richten zich specifiek op potentiële kandidaten die voldoen aan het profiel van een finance kandidaat.

De gezamelijke ambitie is dat we voor het einde van dit jaar de diverse finance vacatures succesvol invullen. Op dit moment werven wij:

 

MARK SIMONS

MANAGING PARTNER

Binnen Delfin is Mark Simons met name betrokken bij het invullen van directie, management en toezichthoudende posities voor zowel profit als non-profit organisaties in Zuid-Nederland. Gespecialiseerd in Management functies in het algemeen en Senior Finance posities in het bijzonder.