Delfin staat voor Executives
Door Mark Simons
Gepubliceerd op 20 maart 2019
Delfin staat voor Executives
Door Mark Simons
Gepubliceerd op 20 maart 2019

Laten we maar direct met de deur in huis vallen voor degene die het nog niet opgemerkt hebben. Delfin is allang geen specialist meer in het sec bemiddelen van financials.

Marktontwikkelingen, behoefte van klanten, onze eigen ontwikkeling en nieuwe mensen binnen het team van Delfin hebben ervoor gezorgd dat we van specialist naar een meer generiek Executive Search bureau zijn doorontwikkeld. En dat bevalt ons goed en belangrijker, gezien de opdrachtenportefeuille bevalt het onze opdrachtgevers ook goed.

Generiek wil in dit kader niet zeggen dat we alles doen. We hebben goed gekeken wat onze sterktes zijn en waar onze kansen liggen in de markt. De sterktes en kansen hebben we gecombineerd en dat is de reden waarom we nu vol inzetten op Directie en Bestuurdersfunctie, MT rollen en het werven voor Toezichthoudende Functies. Kortom, de richting en beleidsbepalende posities binnen uw organisatie.

Binnen bovenstaande aandachtsgebieden heeft iedere partner zijn of haar eigen specialisatie. Dus kennis, kunde en netwerken die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd verdwijnen niet.

Wat ook niet verdwijnt is onze bijdrage aan uw organisatie. We blijven nog steeds onze uiterste best doen om uw organisatie nog succesvoller te maken door de juiste kandidaat op het juiste moment bij u te introduceren. Want in onze visie zijn het de medewerkers in richtinggevende rollen die het verschil maken tussen een goede en een succesvolle organisatie.

Het is onze ambitie om een toonaangevend bureau voor Executive Search te worden in Zuid-Oost Nederland. Daar hebben we al stevige stappen in gezet, maar we zijn er nog niet.

In ieder geval hebben we het volgende al gedaan:

  • We treden met één naam naar buiten: Delfin Executives
  • Het lanceren van een volledig vernieuwde website. Waaruit hopelijk doorklinkt wie we willen zijn en belangrijker, wat we voor u kunnen betekenen. Maar waar u ook daadkracht, frisheid, energie en transparantie in herkent.
  • Door het werven van toezichthouders als een aparte vorm van dienstverlening neer te zetten en belangrijker: met het platform werkenalscommissaris.nl en de Dag van de Limburgse Commissaris invulling geven aan het verder professionaliseren van het vak toezichthouder.

Zoals al eerder aangegeven bevalt het onze opdrachtgevers ook dat we deze koers aan het varen zijn. Dat blijkt wel uit de recente bemiddelingen en de lopende opdrachten die ons gegund zijn.

Zo werven we momenteel de  Directeur-Bestuurder van WML en de Directeur Business Development van Brightlands Chemelot Campus. En hebben we net succesvol de nieuwe Directeur Bedrijfsvoering van de Gemeente Sittard Geleen en de Finance Director van Royal Reesink RMHE bemiddeld.

Maar ook op MT en professional niveau vinden wij voor u de beste kandidaten. Liof mag binnenkort haar nieuwe Business Developer Agri Food verwelkomen, Rena heeft haar MT versterkt met een Manager Sales en een Manager Engineering. En bij zorgorganisaties STMG en KSM Benelux zijn respectievelijk een Business Controller en een Manager Finance gestart.

Wij spreken de wens uit dat we samen met u onze ambitie kunnen verwezenlijken, waardoor wij u kunnen helpen in het realiseren van uw doelstellingen.

MARK SIMONS

MANAGING PARTNER

Binnen Delfin is Mark Simons met name betrokken bij het invullen van directie, management en toezichthoudende posities voor zowel profit als non-profit organisaties in Zuid-Nederland. Gespecialiseerd in Management functies in het algemeen en Senior Finance posities in het bijzonder.