Artikel_zelfevaluatie_DelfinExecutives_Toezichthouders_RvT_RvC
Hoe functioneert jouw rvt/rvc?
Door Max Ruiters
Gepubliceerd op 26 september 2022
Artikel_zelfevaluatie_DelfinExecutives_Toezichthouders_RvT_RvC
Hoe functioneert jouw rvt/rvc?
Door Max Ruiters
Gepubliceerd op 26 september 2022

Zelfevaluatie, governance, statuten …. we kennen het allemaal en het staat ook op de agenda: het eigen functioneren van de Raad van Toezicht of Commissarissen. Maar….hoe doen we het nu eigenlijk echt? Is de Raad een team? Voldoen we aan de verwachtingen? Doen we dat wat we met elkaar hebben afgesproken en komt iedereen voldoende aan bod?

PROFESSIONELE ZELFEVALUATIE

Zomaar enkele vragen die in veel boardrooms als vanzelfsprekend wordt gezien. Maar wie ziet de blinde vlekken? Steeds vaker wordt Delfin Executives ingeschakeld om een Raad te begeleiden bij een zelfevaluatie. Scherp waar het kan, fair waar het moet. Niet het wijzende vingertje maar vooral positief kritisch het functioneren van een Raad tegen het licht houden. Kortom, toe aan een professionele zelfevaluatie?

Neem contact op met collega Elise Lansu, tel. 06-23909009 (e.lansu@delfin.eu) en we bespreken graag de mogelijkheden.

max ruiters

partner

Max Ruiters is sinds 2012 als partner verbonden aan Delfin Executives en gespecialiseerd in het vervullen van zowel structurele als interim-vacatures binnen de non-profitsector. Zijn expertise wordt verder ingezet bij ontwikkelingen, zelfevaluaties en vacatures bij Raden van Toezicht en Raden van Commissarissen.