Uitgelichteafbeelding_ZenoZaar_interview_financieelgezond
IN 10 STAPPEN JE BEDRIJF WEER FINANCIEEL GEZOND?
Door Veerle Bex
Gepubliceerd op 8 juli 2021
Uitgelichteafbeelding_ZenoZaar_interview_financieelgezond
IN 10 STAPPEN JE BEDRIJF WEER FINANCIEEL GEZOND?
Door Veerle Bex
Gepubliceerd op 8 juli 2021

Wij geven 10 boeken “In 10 stappen je bedrijf weer financieel gezond” door Zeno Zaar weg!

Zeno Zaar is interim financial en de schrijver van het boek ‘’In 10 stappen je bedrijf weer financieel gezond!’’ Een boek schrijven stond altijd al op zijn bucketlist. Met de diversiteit aan ervaring, een conceptidee en de COVID-19 pandemie een uitgelezen mogelijkheid deze droom te realiseren.

Zeno heeft voornamelijk bij grote bedrijven op interimbasis gewerkt, organisaties die veel in processen denken en het plan-do-check-act principe hanteren. Toch is zijn boek met name geschreven voor het MKB. Een bewuste keuze. Juist omdat MKB organisaties qua capaciteit een beperkte financiële afdeling hebben, wil hij de kennis en kunde die hij bij grotere organisaties heeft opgedaan doorvertalen en toegankelijk maken voor relatief kleinere organisaties.

En dat is precies wat het boek is: toegankelijk en praktisch aan de slag met de financiën van jouw bedrijf.

Met name na een crisis heeft een bedrijf specifieke kennis nodig die zij vaak niet in huis hebben. Dit boek bevat de basisstappen van die specifieke kennis, zodat je na de COVID-19 pandemie, maar ook na elke andere crisis, weer kunt werken aan een financieel gezonder bedrijf.

OVER HET BOEK

Het boek bestaat uit 10 concrete stappen en elke stap is onderverdeeld in 3 delen. De stappen maken de cirkel rond door in deel 1 een theoretische

onderbouwing te geven over de stap, in deel 2 een praktijkvoorbeeld te behandelen en in deel 3 ga je de stap toepassen op je eigen organisatie. Dit zorgt in zijn geheel voor een praktisch, laagdrempelig boek waarmee je direct aan je organisatie kunt werken.

Het boek biedt geen garantie tot succes, maar geeft wel handvatten voor de basis van jouw financiën en hoe je hier als ondernemer meer grip op kunt krijgen. Het boek en de basis blijven relevant, gezien de tendens dat er elke 7 tot 10 jaar een (financiële) crisis plaatsvindt.

Denk daarbij aan:

  • analyseren en veranderen door je verdienmodel te hernieuwen
  • meten en sturen aan de hand van betrouwbare maandelijkse cijfers
  • plannen en verankeren door het beheren van je werkkapitaal.
Afbeelding_boek_ZenoZaar_10stappen

Wil jij kans maken op het boek van Zeno Zaar?

Stuur ons een bericht en laat weten waarom jij het boek verdient. Wij mogen 10 boeken weggeven, dus wees er snel bij.

Mail naar: veerle.bex@delfin.eu

afbeelding_veerle_bex_teamdelfin_blogVeerle

VEERLE BEX

campagne manager