NIEUWE WEBSITE DELFIN EXECUTIVES

door | 24 oktober 2018

Na 5 jaar is het tijd voor een nieuwe website voor Delfin Executives. De groei en ontwikkelingen binnen ons bedrijf zijn hiervoor aanleiding geweest. Enerzijds omdat we als Delfin Executives toegegroeid zijn naar een bureau gespecialiseerd in Directie, Management en Toezichthoudende functies. Dat kwam niet goed tot uitdrukking op onze vorige site.

Anderzijds omdat zowel Delfin Corporate Services als Delfin Executives hard groeien en ruimte nodig hebben om dit aan de buitenwereld te tonen. Daarnaast zit er een te beperkte overlap tussen de doelgroepen van beide organisaties. En we willen vanzelfsprekend wel relevant blijven.

Vandaar deze nieuwe, frisse en transparante website. Waarin we u meenemen in de dienstverlening van Delfin Executives, onze visie, successen en meningen met u willen delen. En vanzelfsprekend het publiceren van de vacatures van onze opdrachtgevers.

mark simons

managing partner

Is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het vinden van Senior Financials voor Directie, Board, MT en Toezichthoudende functies.

Daarnaast heeft hij  veel affiniteit met IT en Marketing. Naast zijn rol als executive searcher is IT en Marketing zijn andere aandachtsgebied binnen Delfin.

Share This