afb._metgemakhetjuistecommissariaat_39e_editie
Met gemak het juiste commissariaat!
Door Elise Lansu
Gepubliceerd op 25 november 2020
afb._metgemakhetjuistecommissariaat_39e_editie
Met gemak het juiste commissariaat!
Door Elise Lansu
Gepubliceerd op 25 november 2020

In samenwerking met opleidingsinstituut De Erkende Toezichthouder faciliteren we de 39ste editie: Met gemak het juiste commissariaat krijgen. 

Startdatum: 16 december 2020

Wat kun je verwachten?
In de toeleidingsmodule ‘Met gemak het juiste commissariaat krijgen’ leer je waarvoor je staat als toezichthouder, welke stijl van toezicht houden je hanteert en welke visie op toezicht houden je hebt, als ook welk commissariaat bij je past en hoe jouw benoeming een feit kan worden.

Een passend commissariaat is de voorwaarde om echt toegevoegde waarde te leveren als toezichthouder. Naast je kennis en ervaring spelen daarbij vooral je vaardigheden en persoonlijkheid een rol.

‘Veel (aankomende) toezichthouders ervaren de zoektocht naar een passend commissariaat als lastig.’

Je bent goed in je eigen vak of specialisme, maar het lukt je nog niet om (opnieuw) een plek in een RvT of RvC te krijgen. Je krijgt er niet echt grip op. Er is behoorlijk wat concurrentie en via je netwerk lukt het evenmin…

Toch hoeft dit niet zo te zijn. Er zijn genoeg (aankomende) toezichthouders die snel een commissariaat krijgen. Schijnbaar moeiteloos en ook nog eens op een plek die benijdenswaardig is. Hoe doen zij dat toch? Waarom lukt het hun wel?

‘Hoe onderscheid jij je als (aankomende) toezichthouder van die anderen, op jouw zoektocht naar een passend commissariaat?’

Het begint er mee dat jij jezelf als toezichthouder moet kennen. Daarnaast stel jij zelf je eisen aan een commissariaat of toezichthouderschap.

Zoek jij naar:

  • welke manieren er zijn om voor jou het juiste commissariaat te krijgen,
    die verder gaan dan de geschiktheidseisen?
  • hoe jij je onderscheidt als toezichthouder?
  • hoe je daar achter komt?
  • hoe je dat formuleert in een pitch en op je LinkedInprofiel?
  • welke commissariaten bij je passen en
  • hoe jij je droomcommissariaat vindt?

Schrijf je dan in voor de module ‘Met gemak het juiste commissariaat krijgen.’

Sinds 2012 hebben honderden (aankomende) toezichthouders en commissarissen deze toeleidingsmodule gevolgd en met succes afgesloten. Met veel plezier begeleiden wij ook jou naar het commissariaat dat bij je past.

Interesse? Stuur een bericht naar Elise Lansu, per mail e.lansu@delfin.eu of telefonisch 06-23 909 009 en meld je aan.

ELISE LANSU

MANAGING PARTNER

Binnen Delfin is Elise Lansu met name betrokken bij het invullen van directie, management en toezichthoudende posities voor zowel profit als non-profit organisaties in Zuid-Nederland.