nieuws - bijeenkomsten
Opleiding De Erkende Toezichthouder
Door Elise Lansu
Gepubliceerd op 27 juni 2019
nieuws - bijeenkomsten
Opleiding De Erkende Toezichthouder
Door Elise Lansu
Gepubliceerd op 27 juni 2019

Effectief toezicht houden is visie ontwikkelen op toezicht, eigen stijl hanteren, waarde toevoegen en ruimte inbouwen voor persoonlijke- en teamontwikkeling. De nieuwe generatie toezichthouders ziet het uitoefenen van toezicht als een vak en niet meer als een makkelijke bijbaan.

De afgelopen jaren organiseerden wij voor onze relaties reeds deze driedaagse module. Een module bedoelt voor (aankomend) toezichthouders en bestuurders. Drie dagen theorie, heel veel businesscases uit de praktijk, uitwisseling en rollenspelen. Een gemengde groep deelnemers van toezichthouders, bestuurders en aankomend toezichthouders zorgde voor veel interactie, verschillende invalshoeken, energie en plezier.

Vanwege de enthousiaste reacties en het grote animo organiseren we in het najaar van 2019 een vijfde editie. Het programma kent een drieslag:

  • Welke impact heeft het Nieuwe Toezicht op het samenspel en het werk van de RvT/RvC in de vergaderingen?
  • Welke impact heeft het Nieuwe Toezicht op het werk van de toezichthouder in contact met de omgevingen hoe zorg je voor meer verbinding?
  • Hoe zorg je ervoor dat de (zelf)evaluaties passend zijn bij jouw RvT/RvC om zo de komende jaren de juiste ontwikkeling door te maken naar Nieuw Toezicht?

De drie opleidingsdagen vinden plaats op Chateau St. Gerlach en staan gepland voor:

  • Donderdag 3 oktober 2019
  • Vrijdag 4 oktober 2019
  • Dinsdag 1 november 2019

De module wordt verzorgd door Caroline Wijntjes, oprichter en eigenaar van De Erkende ToezichthouderInteresse om deel te nemen of eerst meer weten? Neem gerust contact op met Elise Lansu via +31 (0)6 23 90 90 09 of e.lansu@delfin.eu

ELISE LANSU

MANAGING PARTNER

Binnen Delfin is Elise Lansu met name betrokken bij het invullen van directie, management en toezichthoudende posities voor zowel profit als non-profit organisaties in Zuid-Nederland.