Opleiding: Met gemak het juiste commissariaat vinden
Door Elise Lansu
Gepubliceerd op 8 september 2020
Opleiding: Met gemak het juiste commissariaat vinden
Door Elise Lansu
Gepubliceerd op 8 september 2020

Een passend commissariaat is de voorwaarde om echt toegevoegde waarde te leveren als toezichthouder. Naast je kennis en ervaring spelen daarbij vooral je vaardigheden en persoonlijkheid een rol.  

In de toeleidingsmodule ‘Met gemak het juiste commissariaat krijgen’ leer je waarvoor je staat als toezichthouder, welke stijl van toezicht houden je hanteert en welke visie op toezicht houden je hebt, als ook welk commissariaat bij je past en hoe jouw benoeming een feit kan worden..

Wil jij ook  weten:

  • welke manieren er zijn om voor jou het juiste commissariaat te krijgen?
  • hoe jij je onderscheidt als toezichthouder?
  • hoe je dat formuleert in een pitch en op je LinkedInprofiel?
  • kortom, hoe jij je droomcommissariaat vindt?

Schrijf je dan snel in voor de module ‘Met gemak het juiste commissariaat krijgen’ die Delfin Executives in samenwerking met De Erkende Toezichthouder organiseert op Chateau st. Gerlach. Er zijn nog 2 plekken beschikbaar.

Deze module gaat van start op 28 oktober aanstaande en bestaat uit 4 interactieve avondbijeenkomsten. We werken in kleine groepen zodat er enerzijds voldoende aandacht is voor elke deelnemer en anderzijds wij een veilige omgeving kunnen creëren.

Met veel plezier begeleiden wij ook jou naar het commissariaat dat bij je past. Neem voor meer informatie contact op met Elise Lansu, e.lansu@delfin.eu of 06-23909009

ELISE LANSU

MANAGING PARTNER

Binnen Delfin is Elise Lansu met name betrokken bij het invullen van directie, management en toezichthoudende posities voor zowel profit als non-profit organisaties in Zuid-Nederland.