Uitgelichteafbeelding_KirstenPaulus_L1_DelfinExecutives_artikel
Presenteren kun je leren
Door Veerle Bex
Gepubliceerd op 31 maart 2022
Uitgelichteafbeelding_KirstenPaulus_L1_DelfinExecutives_artikel
Presenteren kun je leren
Door Veerle Bex
Gepubliceerd op 31 maart 2022

Kirsten Paulus is één van de experts in het Ontwikkelprogramma Vrouwelijk Leiderschap van DelfinatMens. Kirsten is presentatrice en dagvoorzitter en helpt daarnaast anderen om zich te ontwikkelen tot een krachtige presentator/presentatrice. Lees ter verdere introductie het verhaal van Kirsten.

PRESENTATIE-COACHING DOOR KIRSTEN PAULUS

Wist je dat meer dan de helft van een presentatie bepaald wordt door non-verbale communicatie? Presenteren is echt meer dan een inhoudelijk sterk verhaal oplepelen.

MAAK INDRUK

Hoe zorg je er nu voor dat jouw verhaal & presentatie indruk maken en nog lang erna in het hoofd van je publiek blijven zitten? Die tools leer je o.a. tijdens deze presentatie-coaching. Of je nu een speech geeft, op een conferentie gaat spreken of een presentatie geeft tijdens een webinar, na deze 1 op 1 training weet je ‘wat werkt en wat niet werkt’.

IMPACT EN PLEZIER

Door mijn jarenlange presentatie-ervaring (o.a. bij L1 Radio en TV) kan ik je helpen om niet alleen je impact te vergroten, maar ook om aan het plezier van het presenteren te proeven. Als je dat plezier eenmaal ontdekt hebt, presenteer je anders.

POSITIVITEIT

Centraal in mijn training? Vanuit positiviteit werken en terugkoppelen zodat de beste versie van jou naar boven komt. Graag help ik je op weg, met veel plezier en energie. De coaching bestaat meestal uit 4 sessies van 1,5 uur.

GEWOON DOEN

Heel leuk als je contact wilt opnemen! Hoe? Heel eenvoudig, via een kort mailtje naar kirsten@kirstenpaulus.nl

afbeelding_veerle_bex_teamdelfin_blogVeerle

VEERLE BEX

CAMPAGNE MANAGER

Binnen Delfin is Veerle Bex verantwoordelijk voor de marketing. Elk project, elke vacature en elke opdrachtgever anders is. Dat vraag om een op maat gemaakte aanpak. Veerle regelt alle wervingscampagnes van start tot einde.