PRESTATIES WAAR WE TROTS OP ZIJN
Door Mark Simons
Gepubliceerd op 30 september 2019
PRESTATIES WAAR WE TROTS OP ZIJN
Door Mark Simons
Gepubliceerd op 30 september 2019

Zoals al aangegeven in Delfin staat voor Executives hebben we vol ingezet op Directie en Bestuurdersfunctie, MT rollen en het werven voor Toezichthoudende Functies.

We kunnen terugkijken op een drukke zomer waarin we wederom diverse aansprekende organisaties met aansprekende open posities mochten ondersteunen.

Een greep uit onze afgeronde opdrachten:

Directie, Bestuurdersfunctie en MT rollen

  • UM SBE – Managing Director
  • Royal Reesink – Finance Manager
  • Topsport Limburg – Manager Topsport
  • Envida – Manager Marketing, Communicatie & Ledenservice
  • EQili – Business Development Consultant

Toezichthoudende functies

  • Fusie organisatie MIK & PIW Groep – Twee leden RvT
  • Krijtland Wonen – Lid RvC met financieel profiel

Daarnaast hebben we diverse organisaties mogen ondersteunen met het inzetten van een Interim Manager. Interim Managers die op een specifiek project zijn ingezet, als tijdelijke overbrugging bij een vacature of als tijdelijke inzet omdat er een directe noodzaak ontstond door het uitvallen van een sleutelfunctionaris, etc.

Maar we zijn ook trots op het feit dat organisaties ons het vertrouwen hebben gegeven hen te ondersteunen in het invullen van een open positie. Zo zijn we op dit moment voor de volgende opdrachtgevers aan het werven:

MARK SIMONS

MANAGING PARTNER

Binnen Delfin is Mark Simons met name betrokken bij het invullen van directie, management en toezichthoudende posities voor zowel profit als non-profit organisaties in Zuid-Nederland. Gespecialiseerd in Management functies in het algemeen en Senior Finance posities in het bijzonder.