Rens Blom nieuwe Manager Topsport Limburg
Door Max Ruiters
Gepubliceerd op 3 september 2019
Rens Blom nieuwe Manager Topsport Limburg
Door Max Ruiters
Gepubliceerd op 3 september 2019

Rens Blom is per 1 september 2019 in dienst getreden als Manager Topsport en wordt hiermee ambassadeur voor de Topsport in Limburg. Rens is na een uitgebreide selectieprocedure, die door Delfin Executives is begeleid, door de Raad van Toezicht gekozen uit meerdere kandidaten. Zijn ambitie sluit perfect aan bij die van de organisatie: om de topsporter en de talenten verder centraal te zetten. Als ervaringsdeskundige is Rens hiervoor de juiste man. Hij wordt daarmee het aanspreekpunt voor de Topsport in Limburg.

Als voormalig wereldkampioen polsstokhoogspringen is Rens gewend om hoge prestaties te leveren. Focus is daarbij de belangrijkste reden van zijn succes geweest. Iets dat Rens graag wil continueren binnen Topsport Limburg. Alles moet om de topsporter en de talenten draaien of zoals hij het zelf zegt: ”Ik kijk uit naar een nieuwe uitdaging en ben ontzettend blij om na vier jaar weer op een andere manier de topsport in te gaan”. Rens ziet daarmee een gezond en sterk Topsport Limburg voor zich.

De aanstelling van Rens is voor zowel Topsport Limburg alsook de Sporttakplatforms, NOC*NSF, partners en subsidi├źnten een belangrijke stap. Rens Blom (42) is oud-wereldkampioen en meervoudig Nederland kampioen polsstokhoogspringen. Rens heeft Nederland tweemaal vertegenwoordigd tijdens de Olympische Spelen.

We feliciteren Rens Blom & Topsport Limburg van harte en danken betrokkenen voor de fijne samenwerking bij het invullen van de vacature.

max ruiters

partner

Binnen Delfin gespecialiseerd in vacatures binnen de non-profit sector zoals Zorg, Onderwijs, Gemeenten

Daarnaast  gespecialiseerd in het invullen van en toezichthoudende functies.

Share This