Vacatures Roda JC Kerkrade ingevuld!
Door Mark Simons
Gepubliceerd op 7 augustus 2020
Vacatures Roda JC Kerkrade ingevuld!
Door Mark Simons
Gepubliceerd op 7 augustus 2020

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan: de vacatures van Roda JC Kerkrade zijn ingevuld. En daar zijn we enorm trots op. Trots dat het gelukt is en minstens zo trots dat wij als Delfin Executives hier een rol in gespeeld hebben.

LEUK, MAAR WAAR BEGINNEN WE AAN?

Dat was onze eerste reactie. Want een BVO is niet zomaar een bedrijf, het is een organisatie die met geen enkele andere opdrachtgever te vergelijken is. De situatie bij Roda JC kwam daar nog eens bovenop.

Wat we in deze procedure allemaal meegemaakt hebben, daar kunnen we een boek over schrijven. Maar dat doen we niet, dat is niet onze norm. Maar ik kan u verzekeren: een BVO is niet zomaar een bedrijf!

Nou vooruit dan. Een ervaring willen we wel delen. Een MVV-Supporter heeft onze brievenbus met een sticker van MVV dichtgeplakt. Humor! Kunnen we wel waarderen.

Alle functies ingevuld

Het was een zeer intensief traject, in een tijdspanne van ongeveer 6 weken hebben we 9 vacatures kunnen invullen:

  • Algemeen Directeur – Martijn Wismans (links op de foto)
  • Voorzitter RvC – Joop Janssen
  • Lid RvC – Voetbalzaken – Rene Trost
  • Lid RvC – FinanciĆ«n – Claudia Keuters (rechts op de foto)
  • Lid RvC – Marketing & Sales – Ralph Bongaerts
  • Lid RvC – Veiligheidszaken – Robert Jan Lambrichs
  • Compliance Officer – Ritchie Bex
  • Leden Stichting Roda JC – Frank Thuis & Hub Verhoef

3 augustus 2020

Op deze maandag is het complete team zoals hierboven genoemd gepresenteerd aan de medewerkers, supportersraad en de pers. Dat laatste via een persconferentie. Ik weet niet hoeveel mensen u al heeft aangenomen en op deze wijze heeft gepresenteerd. Wij in ons 17 jarige bestaan nog nooit. Had ik al gezegd dat een BVO niet zomaar een bedrijf is?

wij zijn trots

Niet op ons zelf (stiekem een beetje) maar vooral dat we naar ons gevoel mee hebben gewerkt om de Trots van het Zuiden iets meer glans te geven. De rest laten we over aan de teams binnen en buiten het veld. En daar hebben wij alle vertrouwen in.

MARK SIMONS

MANAGING PARTNER

Binnen Delfin is Mark Simons met name betrokken bij het invullen van directie, management en toezichthoudende posities voor zowel profit als non-profit organisaties in Zuid-Nederland. Gespecialiseerd in Management functies in het algemeen en Senior Finance posities in het bijzonder.