foto_veerle_bex_groot_achtergrond
VEERLE, CAMPAGNE MANAGER BIJ DELFIN EXECUTIVES
Door Veerle Bex
Gepubliceerd op 22 december 2020
foto_veerle_bex_groot_achtergrond
VEERLE, CAMPAGNE MANAGER BIJ DELFIN EXECUTIVES
Door Veerle Bex
Gepubliceerd op 22 december 2020

Graag willen wij onze Campagne Manager voorstellen. Veerle Bex maakt sinds oktober deel uit van het Delfin Team. Wij hebben haar gevraagd zichzelf voor te stellen.

“Over smaak valt niet te twisten,
geef mij maar data!” – Veerle

De tijd vliegt, het is inmiddels alweer bijna drie maanden dat ik bij Delfin Executives werkzaam ben. Mijn naam is Veerle, afgestudeerd communicatieprofessional en in de loop der jaren verder ontwikkeld als marketeer. Naast werken geniet ik van lekker eten en gezelligheid in diverse uitingen. Ik vind mijn rust in yoga of een boswandeling met mijn hond.

Het klinkt als een cliché, maar bij het zien van de vacature Campagne Manager bij Delfin Executives ging mijn hartje echt wat sneller kloppen. Een nieuwe functie, data gedreven campagnes voeren, analyses maken en bijsturen. Liever het minder perfecte plaatje met effect dan het perfecte plaatje zonder resultaat. Dat is hoe ik in het werkveld sta. En daarbij, over smaak valt niet te twisten, dus wat is een perfect plaatje? Geef mij maar data.

Dat was zeker niet het enige wat mijn hart sneller deed kloppen. Een klein team, maar stuk voor stuk gedreven, gemotiveerd en een overvloed aan ervaring in een werkveld dat voor mij nog onbekend was: de recruitmentwereld. Ervaring waar ik ontzettend veel van kan leren en graag ga combineren met cijfers en analyses. Zo gaan we elkaar en Delfin Executives versterken.

Inmiddels drie maanden verder ben ik alleen maar enthousiaster geworden. Ondanks de vreemde tijd ben ik met open (digitale) armen ontvangen en raken we meer en meer op elkaar ingespeeld. Ik leer de wereld van recruitment langzaam beter kennen en we hebben mooie ideeën over de toekomst van Delfin Executives.

Tijd om die ideeën realiteit te maken en weer aan het werk te gaan. We’ll be in touch.

afbeelding_veerle_bex_teamdelfin_blogVeerle

VEERLE BEX

campagne manager