VACATURES

delfin_executives_logo_WML_250x150px

Stichting Groep Oosterpoort – Voorzitter en Lid Raad van Toezicht

Met een integrale kijk, een open houding en het vizier op de toekomst de zorg voor kinderen en jongeren op weg naar volwassenheid én hun gezinsleden elke dag een beetje beter te maken. Daar wil jij op jouw manier een bijdrage aan leveren.

organisatie

Stichting Groep Oosterpoort is een organisatie voor specialistische jeugdhulp in de regio Noordoost-Brabant. Binnen deze groep zijn twee stichtingen ondergebracht. De Stichting Oosterpoort welke hulp biedt en ondersteuning geeft aan gezinnen die het moeilijk hebben. En de Stichting KlinQ een orthopsychiatrische verblijfssetting in samenwerking met de GGZ.

Bij de Groep zijn bijna 200 medewerkers en meer dan 1000 jongeren per jaar die zorg ontvangen. Er zijn meer dan 400 pleeggezinnen welke zich iedere dag inzetten om een veilige en kansrijke toekomst voor jongeren en kinderen te waarborgen. Zij staan klaar als opgroeien en opvoeden niet vanzelf gaan.

Naar aanleiding van afloop van de termijnen zijn we op zoek naar een Voorzitter en Lid voor onze Raad van Toezicht

Meer over de individuele vacatures

Inlichtingen

Delfin Executives begeleidt de Raad van Toezicht in deze werving- en selectieprocedure. Voor meer informatie over deze functie en/of procedure staat Mark Simons (06-52376775) jou graag te woord.

Meer informatie kun je ook vinden op de Bestuur en Toezicht pagina van Stichting Oosterpoort, zoals

Solliciteren

Wil je reageren? We zijn nieuwsgierig naar jouw motivatie en CV die wij uiterlijk zondag 4 juni 2023 willen ontvangen. Reageren kan het beste rechtstreeks bij de juiste vacature waar je op wilt reageren.

Hoe ziet het verdere proces eruit:
De werving voor de Voorzitter RvT en Lid RvT loopt gelijktijdig. Maar we ronden eerst het proces van de Voorzitter af. Gesprekken voor de Voorzitter RvT staan gepland voor maandag 19 juni vanaf 16.00 uur en later.

Uiterlijk vrijdag 9 juni hoor je van ons of we elkaar gaan ontmoeten op 19 juni.

Belangrijk om te weten:
We willen de nieuwe Voorzitter betrekken bij de selectie gesprekken voor de Lid RvT positie. Deze gesprekken staan gepland op maandag 26 juni.