Organisatie

De MediReva Groep bestaat uit een groep gespecialiseerde bedrijven binnen de zorg. Alle bedrijven concentreren zich rondom het leveren van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen en het daarbij bieden van de benodigde zorg en ondersteuning aan eindgebruikers. De mensen van MediReva zorgen ervoor dat cliënten, met een chronische aandoening óf op zoek naar hulpmiddelen voor zelfredzaamheid, van de best mogelijke materialen en zorg worden voorzien. Ze bieden hoogwaardige producten en ondersteuning op het gebied van diabetes-, wond-, stoma-, continentie-, voeding en revalidatie zorg. In de aanpak staat het belang van de cliënt altijd voorop; geen belang is groter dan het belang van de cliënt. De groep telt ruim 300 medewerkers en heeft haar hoofdkantoor in Maastricht.

Functie

Vanwege groei van de organisatie is er behoefte aan de nieuwe rol van Supply Chain Manager. De Supply Chain Manager stuurt vanuit zijn rol de (strategische) inkoop, logistiek en magazijn aan en heeft een verbindende rol tussen de afdelingen, processen en medewerkers. Je wordt verantwoordelijk voor de realisatie van één logistiek systeem binnen MediReva en de (her-)inrichting en verbetering van processen om te komen tot een optimale proceslogistiek. Je bent de sparringpartner van de managers, lid van het MT en rapporteert direct aan de directie. Je heb overzicht over het hele proces, ziet verbeterpotentieel, initieert verbeteringen en zet aan tot actie. Je draagt zorg voor verdere professionalisering van processen binnen MediReva om verdere groei te kunnen borgen. De standplaats is Maastricht met incidenteel reizen naar filialen en dochterondernemingen binnen Nederland.

Functie eisen

Jij bent een ervaren Supply Chain Manager met een WO-/HBO-achtergrond op het gebied van Logistiek of Bedrijfskunde met ruime ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over parate actuele kennis op het gebied van Supply Chain Management. Je acteert als een ondernemer en bent als manager mensgericht. Je hebt ervaring met veranderingsmanagement, brengt in beweging en motiveert medewerkers mee te gaan in de veranderde omstandigheden en processen. MediReva is recent gestart met de cultuur Continue Verbeteren binnen de organisatie. Fijn als je kennis en ervaring hebt met LEAN werkprocessen. Kennis van de MDR wetgeving en het hebben van een green/black belt op het gebied van Lean is een pré.

Aanbod

MediReva is een gezond, landelijk opererend familiebedrijf dat in 1979 is opgericht in Noorbeek met een diep gewortelde overtuiging: wij kunnen mensen met een medische aandoening of verminderde mobiliteit in staat stellen het maximale uit hun dag te halen. Klantbeleving en klanttevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers het allerbelangrijkst.. ’MediReva is er voor je!’ is niet voor niets de slogan.

Het MediReva DNA kenmerkt zich door respect voor elkaar, openheid naar elkaar, inzet, loyaliteit en positieve energie. In deze omgeving bieden we jou een functie met veel eigen inbreng, verantwoordelijkheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Het betreft een full-time functie.

Inlichtingen

MediReva wordt in deze werving begeleid door Delfin Executives te Maastricht. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elise Lansu, partner bij Delfin en bereikbaar op +31 (0)6 23 90 90 09. Je sollicitatie zien we graag tegemoet middels een motivatiebrief en CV inclusief foto via onderstaande sollicitatiebutton. De reactietermijn voor deze vacature loopt tot 9 mei aanstaande.

Zelf geen interesse, deel dan deze vacature