Wessem Port Services - Stein

Projectmanager Realisatie

___::DELETED!!___

Nieuwsgierige professional, intrinsiek gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan verduurzaming en circulariteit. In staat om verschillende rollen aan te nemen, van programmamanager en regisseur tot omgevingsmanager.

___::DELETED!!___

Dit is waarom de rol van Projectmanager Realisatie voor jou interessant is

Wessem Port Services wil de komende jaren belangrijke stappen zetten op het gebied van verduurzaming en kunststof recycling. Het masterplan is aanwezig, nu nog de realisatie. En daar kom jij om de hoek kijken. 

Een rol waar je impact kunt maken met het elektrificeren van transport en overslag, verduurzamen van de energievoorziening, verbeteren van de havenlogistiek in Stein en Lanaken, nieuwbouw opslagruimtes op alle locaties en nog veel meer.


Over Wessem Port Services

Wessem Port Services is een toonaangevende Euregionale aanbieder van havenfaciliteiten in combinatie met duurzame logistieke dienstverlening, recyclingactiviteiten en primaire bewerkingstechnieken.

De 100 betrokken medewerkers zijn actief vanuit 4 multimodale binnenhavens: Maastricht, Stein, Wessem en Lanaken. Met meer dan 25 hectare watergebonden terreinen, waarvan 4 hectare overdekt, is de organisatie in staat jaarlijks 5 miljoen ton bulkgoederen over te slaan en te bewerken. 

Recycling van met name kunststof begint een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering te worden. Daarmee levert Wessem Port Services een wezenlijke bijdrage aan de circulaire economie.

Klik hier voor meer informatie over Wessem Port Services 


Wij gunnen jou een kijkje achter de schermen

[[881988853]]

___::DELETED!!___

De rol van Projectmanager Realisatie

Als Projectmanager Realisatie ga je in opdracht van de directie de ambitieuze doelen op het gebied van verduurzaming en circulariteit realiseren. Jij zorgt voor de voorbereiding en realisatie van alle projecten die samen het masterplan vormen.

Een rol met een brede scope, waarbij jij op een aantal aspecten kennisdrager bent en op andere onderdelen een netwerk hebt waar je deze kennis kunt ophalen. Denk hierbij aan:

  • Uitwerken van planologische voorstellen
  • In gang zetten van subsidie trajecten
  • Voorbereiden en aanvragen van vergunningen
  • Elektrificatie van machine en wagenpark, verduurzamen van de energievoorziening
  • Bouwkundige projecten

In deze rol rapporteer je direct aan de Algemeen Directeur.

Met wie komen we graag in contact

Je hebt onze onverdeelde aandacht als je aantoonbare ervaring hebt in rollen als projectmanager of projectleider. We veren helemaal op als je vergelijkbare projecten binnen een industriële organisatie tot een goed einde hebt gebracht.

Vanzelfsprekend heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden in combinatie met verbindend vermogen. Op een natuurlijke wijze neem je stakeholders, klanten en collega’s mee in de projecten die jij gaat aanjagen.

Daarnaast herken jij jezelf in:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Goed abstractieniveau, integraal denker, gestructureerd en doelgericht
  • Gezonde portie humor

Aanbod

Wessem Port Services biedt jou een prachtige gelegenheid om daadwerkelijk impact te maken. Een rol waarin je veel verantwoordelijk en vrijheid krijgt. Ook om de rol verder vorm en inhoud te geven.

Qua salaris denken we aan een range tussen de € 6.000,- en € 7.000,- bruto per maand

Inlichtingen

Delfin impact executives begeleidt Wessem Port Services in het vinden van hun nieuwe Projectmanager Realisatie. Voor meer informatie over deze functie en/of procedure staat Mark Simons (06-52376775) jou graag te woord.

Sollicitatie

Wil je reageren? Dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw reactie. Als het kan vóór 26 november.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mark Simons.