Zuid-Limburg

General Site Manager – Chemie

Solliciteer voor 4 september 2023

Verbindende en daadkrachtige Manager die een sleutelrol vervult in de ambitieuze groeiplannen van onze opdrachtgever voor de Benelux regio.

___::DELETED!!___

Waarom is de functie van General Manager voor jou interessant?

De rol van General Manager is een nieuwe functie binnen de organisatie. Je krijgt volop de ruimte om deze rol naar eigen inzicht vorm en inhoud te geven.

Wat het voor jou vooral interessant maakt is de aanleiding tot deze vacature: door de introductie van een nieuwe set producten is de Benelux organisatie sterk groeiende. Een groei die leidt tot uitbreiding van de productielocatie en een stevige groeiambitie voor de komende jaren. Dit vraagt een opschaling van de lokale organisatie in aantal mensen, processen en klanten. Daar vervul jij als General Site Manager een sleutelrol in. Een uitdagende opdracht aangezien jij de organisatie op diverse facetten begeleidt naar verdere professionalisering.

Dat doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt nauw samen met de Regionale General Manager voor de UK en Benelux die gevestigd is in de UK. Met hem ontwikkel, implementeer en verbeter je continu de company business strategie. Lokaal stuur je de volledige organisatie aan waarbij de Operations Manager en de HR Coördinator aan jou rapporteren. Je werkt samen met de Technical Manager, de Finance Manager, de Commercial Manager en de HR Manager. De ambitie is om te groeien naar een zelfstandige PnL unit met een eigen Managementteam.

___::DELETED!!___

De Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal gepositioneerde bedrijvengroep gericht op de productie van hoogwaardige chemisch-farmaceutische specialities, wereldwijd werken er meer dan 1.600 medewerkers. Klanten zijn afkomstig uit meer dan 100 industrieën en profiteren van meer dan 100 jaar opgebouwde ervaring, uitgebreide knowhow en efficiënte productieprocessen. De Benelux locatie is gevestigd in Zuid-Limburg en heeft naast de productiefaciliteit ook een eigen laboratorium.

De behoefte van de klant staat centraal. Het Research and Development-team werkt nauw samen met klanten om specifieke oplossingen voor toepassingsuitdagingen te kunnen bieden. In de komende jaren ligt de focus op transformatie van het bedrijf naar een meer duurzame organisatie een uitbreiding van de wereldwijde aanwezigheid.

Met wie komen wij graag in contact

Je hebt onze onverdeelde aandacht als je ervaring hebt in vergelijkbare rollen binnen chemische productiebedrijven. Helemaal als je het een uitdaging vindt deze ervaring in te zetten om deze organisatie de volgende stappen te laten zetten in professionalisering en groei.

En ook omdat je:

  • Ervaring en een visie hebt op het effectief en efficiënt aansturen van een productie organisatie in de volle breedte
  • Op natuurlijke wijze mensen verbindt aan de doelstellingen van de organisatie en de verbeteringsprocessen die daaruit voortvloeien
  • In staat bent een cultuur te ontwikkelen waarin eigenaarschap, continue verbeteren en samenwerken voorop staat
  • Actief nieuwe business opportunity’s ziet en in staat bent de ontwikkeling van het bestaande klantportfolio te ondersteunen
  • Impact realiseert door te werken aan de organisatie en de ontwikkeling van medewerkers
  • Resultaatgericht en volhardend bent
  • Als persoon stevig in je schoenen staat, leiderschap uitstraalt en makkelijk positie verwerft binnen de brede internationale organisatie
  • Zowel vloeiend Nederlands als Engels spreekt

Aanbod

Je vindt hier een uitdaging als je een ondernemende procesgerichte General Site Manager bent die houdt van bouwen, verbeteren en samenwerken. Op basis van een onderbouwde strategie binnen een succesvol internationaal bedrijf, kun je zelf inhoud en vorm geven aan je rol en de toekomst van de Benelux regio.

Daar komt bij:

  • Een marktconform salaris met een jaarlijkse bonusopportunity van maximaal 15%
  • 26 vakantiedagen plus 1 dag extra voor ieder jaar in dienst met een maximum van 30

Inlichtingen

Deze werving wordt begeleid door Delfin impact executives. Voor meer informatie en toelichting op de ambitieuze groeiplannen en de organisatie kun je contact opnemen met Elise Lansu (06-23909009).

Sollicitatie

Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief uiterlijk 3 september 2023. Kennismakingsgesprekken bij Delfin impact executives staan gepland voor week 36 en 37.

Elise Lansu
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Elise Lansu.