De Beyart - Maastricht

HR teamleider

Graag reageren uiterlijk zaterdag 4 mei

Aan de ene kant ben je die manager die als lid van het MT met een nieuwe directeur-bestuurder de organisatie verder laat koersen, aan de andere kant sta je ook met je voeten in de klei om het HR-beleid mee uit te voeren.

___::DELETED!!___

Dit is waarom de rol van HR teamleider voor jou interessant is

De Beyart is volop in beweging zowel qua organisatie, bewoners als de huisvesting. Dynamiek met hoofdletter D! Aan de ene kant ben je die manager die als lid van het MT met een nieuwe directeur-bestuurder de organisatie verder laat koersen, aan de andere kant sta je ook met je voeten in de klei om het HR-beleid mee uit te voeren. Een manager die volop in het leven staat, niet boven bewoners en medewerkers, maar ertussen. Met de nadruk op samen. En dat ook nog eens in een oase van rust in hartje Maastricht.

Over Woonzorgcentrum De Beyart

De Beyart is een uniek Woonzorgcentrum in hartje Maastricht nabij het Vrijthof. Uniek vanuit vele perspectieven: ligging, sfeer, ambiance, de parkachtige omgeving midden in het centrum. De vroegere kloostergemeenschap De Beyart heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een warm en aantrekkelijk woonzorgcentrum. De karakteristieke, grote gebouwen op het terrein bieden de bewoners en gasten alle ruimte voor de kleinschalige en persoonlijke zorg die De Beyart zo duidelijk kenmerkt.

De Beyart biedt hier zorg aan ouderen die zich thuis voelen in de speciale sfeer van rust en geborgenheid. “Samen leven in een gemeenschap waar je voor elkaar zorgt en elkaar helpt”, is de missie van De Beyart. De zorg en dienstverlening richt zich op verzorging, verpleging, thuiszorg, welzijn en dagopvang van onze bewoners en cliënten.

Wij gunnen jou een kijkje achter de schermen

Wil je alvast kennismaken met je nieuwe collega’s? Guido Kerckhoffs, Nicole Machiels en Erich Maassen willen je graag ontmoeten.

[[933286807]]

 

___::DELETED!!___

De rol van HR teamleider

Binnen De Beyart is aandacht voor medewerkers. De collega’s van de afdeling HR zijn niet alleen maar voelen zich ook medeverantwoordelijk voor het ‘goed voelen’ van medewerkers zodat iedereen optimaal kan functioneren in een fijne werkomgeving. De krapte op de arbeidsmarkt en de toenemende zorgvraag maakt het HR-vraagstuk steeds uitdagender. De Beyart is verder bezig om van een zorggerichte naar een welzijnsgerichte aanpak over te stappen. Deze verandering vereist op alle HR aandachtsgebieden, zoals in-/ door- en uitstroom, een bijzondere focus.

Als HR teamleider geef je direct leiding aan de medewerkers personeelsadministratie, de externe collega’s planning en ben je inhoudelijk eindverantwoordelijk voor de output van de praktijkopleiders en opleidingsfunctionaris. Jij zorgt ervoor dat jouw team het HR-beleid, de CAO, HR-gerelateerde wet- en regelgeving en HR regelingen uitvoert. Jij bepaalt en stuurt de prioritering van de werkzaamheden van jouw team. Je zet vanuit visie een (veer)krachtig team neer, dat de interne klanten ontzorgt en de kwaliteit levert die zij nodig hebben. Je toetst regelmatig of de geleverde diensten voldoen aan de doelstellingen en de verwachtingen binnen de organisatie. Je bent onderdeel van het MT en bent, samen met je collega MT leden en de nieuwe directeur-bestuurder, mede verantwoordelijk voor strategisch beleid van De Beyart.

Met wie komen we graag in contact

Je hebt onze onverdeelde aandacht als je aantoonbare ervaring hebt met HR beleid, liefst in een managementrol. We komen graag met je contact als je dé manager bent die ook graag zelf de handen uit de mouwen steekt. Als jij kunt laten zien hoe je anderen inspireert en motiveert dan ontmoeten we je graag! Je bent zichtbaar en hebt een coachende stijl van leidinggeven.

Daarnaast herken je jezelf in

  • HBO werk en denkniveau met een achtergrond in Human Resources als opleiding of ruime ervaring

  • Actuele kennis van wet- en regelgeving in het vakgebied van Human Resources

  • Minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie

 

Aanbod

De Beyart biedt een dynamische functie binnen een prachtige en unieke ouderenzorg organisatie die volop in beweging is. Je krijgt de kans om jezelf optimaal te ontplooien binnen een omgeving waarin eigen initiatief en creativiteit worden gewaardeerd. Bij De Beyart wordt de CAO VVT gehanteerd.

Inlichtingen

Delfin impact executives begeleidt Woonzorgcentrum De Beyart bij het vinden van de nieuwe HR teamleider. Voor meer informatie over de functie of de procedure staat Max Ruiters (tel. 06-46117342) je graag te woord.

Sollicitatie

Heb je interesse? Graag ontvangen we uiterlijk 4 mei 2024 je motivatiebrief en CV. Deze kun je via onderstaande button bij ons indienen. 

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Max Ruiters.