Aanpak

Het verschil maken we door anders te zoeken, anders te kijken en daarmee die ander te vinden. Door als het nodig is van de gebaande paden te treden en het avontuur in de ogen te kijken. Geen standaard aanpak: de standaard van Delfin is maatwerk.

Aanpak

Impactanalyse

Bij de start van ieder traject gaan we met diverse stakeholders in gesprek. We krijgen inzicht in de (strategische) ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie. Ook vormen we een goed beeld van eventuele gevoeligheden en hoe daarmee om te gaan, zodat we de organisatie in een soms ingrijpend traject optimaal comfort kunnen bieden.

Aanpak

Impact executives shortlist

Samenwerken is cruciaal om tot een duurzame match te komen. Daarom bepalen we in gezamenlijk overleg welke kandidaten op de shortlist komen. Wij geven de voorzet en houden jullie scherp op het doel dat we gezamenlijk voor ogen hebben: een kandidaat die jullie ambities gaat waarmaken.

Aanpak

Karakteranalyse

De impactvolle invulling van een zichtbare functie staat of valt met de persoonlijkheid van de uiteindelijke kandidaat. Dan is het zinvol om anders te kijken. Delfin werkt exclusief samen met een karakteranalist. Daardoor krijg je als organisatie een nog beter beeld van de persoon achter het cv. En dat vergroot de kans op een duurzame, succesvolle match.

Aanpak

Casuspresentatie + match

De twee eindkandidaten vragen we een casus te presenteren die past bij de actualiteit van jullie organisatie, liefst gebaseerd op ervaringen uit het verleden.

Aanpak

Wervingsvideo

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. We bieden potentiële kandidaten een kijkje achter de schermen met een wervingsvideo waarin toekomstige collega’s de organisatie en de functie verder toelichten. Zo krijgt de functie op authentieke wijze meer inhoud én meer gevoel.

Aanpak

Personal
development

Van een goede onboarding en start met het team tot specifieke ondersteuning: we zijn en blijven betrokken bij onze kandidaat en jullie organisatie.