Executive search

Een vacature is een kans om als organisatie de volgende stap te zetten. Uit onze jarenlange ervaring blijkt onder iedere vacature op directie- en mt-niveau een specifieke opdracht te liggen: de opdracht om ambities waar te maken.

Elise Lansu
Voor vragen over executive search kun je contact opnemen met Elise Lansu.

Onze kandidaten maken impact in:

Familiebedrijven

Opvolging en continuïteit zijn belangrijke onderwerpen voor een familiebedrijf. Is er geen opvolger aanwezig? Dan vragen de toekomst van het bedrijf én de positie van de externe directeur om een zorgvuldig proces. 

Een familiebedrijf heeft behoefte aan directie- en managementleden die de bedrijfscultuur begrijpen en aanvoelen. Ofwel: aan professionalisering met behoud van de unieke identiteit.

Handel, industrie & dienstverlening

Een turbulente wereld, waarin de realiteit er morgen heel anders uit kan zien dan vandaag. Duurzaamheid, vernieuwing en nieuwkomers die de markt opschudden zijn aan de orde van de dag.

Dan is het belangrijk om open te staan voor verbindende leiders die hun waarde in een heel andere branche bewezen hebben. Want alleen een nieuwe benadering zorgt voor echte impact.

Zorg, onderwijs & corporaties

Complexiteit, grootschaligheid, technologische ontwikkelingen en een veranderende klantbeleving zijn slechts enkele uitdagingen waarvoor deze sectoren staan. 

Dat vraagt om nieuw leiderschap. Bestuurders, directeuren en managers die het lef hebben de status quo te doorbreken en te doen wat nodig is.

Overheid

De decentralisatie van taken, het spanningsveld tussen politieke besluitvorming en ambtelijk apparaat, organisaties die groter en complexer worden. En werkzaamheden die ertoe doen. 

Stuk voor stuk ontwikkelingen die vragen om de juiste leiders: mensen met een zakelijke aanpak en een warm hart voor organisatie én burgers.

Dit is Delfin

  • Geen succes zonder impact
  • De verschillen tellen op
  • Oprecht persoonlijke aandacht
  • Klaar voor de toekomst
  • Altijd in ontwikkeling

Artikelen

Elise Lansu

Functie-eisen bijstellen zonder de eisen bij te stellen

Afgelopen week was volop in het nieuws dat steeds meer organisaties geen sollicitaties ontvangen op hun vacatures. Met het gevolg dat men...

Elise Lansu

Wervingsprofiel via ChatGPT: goed idee of niet?

De ontwikkelingen rondom Artificial Intelligence (AI) gaan in een razend tempo. De nieuwste hit is je vast niet ontgaan: ChatGPT of...

Opdrachtgevers

De opdrachtgevers die wij helpen hun ambities waar te maken zijn divers. Familiebedrijven, MKB, handel en dienstverlening. Maar ook Onderwijs, Zorg en Woningcorporaties weten ons te vinden. We zijn trots dat we zoveel organisaties mogen helpen.

Kijk bij vacatures en ontdek welke opdrachtgevers recent hun vertrouwen hebben gegeven aan Delfin impact executives.