Development

Relevant blijven in een wereld die voortdurend in beweging is, is een van de grootste uitdagingen van deze tijd. Voorbereid zijn op verandering vraagt om een leven lang leren. Delfin helpt je om kennis en vaardigheden op peil te houden en de verbinding te maken met wat er vandaag speelt en wat morgen vraagt.

Elise Lansu
Voor vragen over development kun je contact opnemen met Elise Lansu.

Teamdevelopment en executive coaching

Voor onze impact executives zijn een goede onboarding en start met het team onmisbaar om de doelstellingen van de organisatie te bereiken. We versterken de match door, afhankelijk van de situatie, een teamontwikkelingstraject en/of executive coaching in te zetten.

Ook voor individuele developmentvragen, los van bemiddeling, kun je bij Delfin terecht. Jezelf ontwikkelen als leider, krachtiger gaan staan, of een nieuwe richting kiezen? We bieden gepersonaliseerde trajecten waarin we je helpen je doelen te realiseren.

Vrouwelijk leiderschap

Vrouwelijk leiderschap draagt bij aan duurzame en succesvolle organisaties. Ons programma ‘Female empowerment experience’ helpt vrouwen hun potentieel te benutten door dicht bij zichzelf te blijven en kansen te grijpen. Het creëert inclusie, werkgeluk en werk-privébalans. Onze unieke leeromgeving brengt vrouwen samen, zodat ze van experts én van elkaar leren en zich ontwikkelen tot de leider die ze willen zijn.

Opleiding ‘Op weg naar nieuw toezicht’

Delfin omarmt het gedachtegoed van nieuw toezicht, met waarden als transparantie, pro-activiteit en omgevingsbewustzijn. We vinden het onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de diversiteit aan de bestuurstafel en bieden in samenwerking met De Erkende Toezichthouder de opleiding ‘Op weg naar nieuw toezicht’ aan voor aspirant-toezichthouders. De ideale eerste stap richting een toezichthoudende rol.

Zelfevaluaties RvC en RvT

Bij nieuw toezicht horen goed uitgevoerde zelfevaluaties die de transparantie en verantwoordingsplicht van de RvC of RvT vergroten en bijdragen aan een cultuur van continue verbetering en groei. Delfin heeft ruime ervaring in het begeleiden van zelfevaluaties en gaat graag met jullie in gesprek voor een op maat gemaakte evaluatie.