“We leven in een wereld die voortdurend in beweging is. Waarin diversiteit, transparantie, maatschappelijk verantwoord ondernemen en moedig ondernemerschap randvoorwaardelijk zijn. Waarin digitalisering en wendbaarheid naar nieuwe business- en organisatiemodellen cruciaal zijn. 

Dat vraagt om bestuurders en directeuren die niet alleen hun kennis en vaardigheden, maar vooral ook hun hart en ziel meenemen. Die van binnenuit de juiste besluiten nemen, verandering leiden en nieuwe paradigma’s kunnen integreren in de realiteit van een organisatie en markt.  

Wij noemen deze leiders Impact Executives. Anderskijkers, moedige denkers en pragmatische doeners die de weg wijzen naar de toekomst en deze iedere dag vormgeven. Dat zijn de leiders die wij bij Delfin zoeken, vinden en verbinden. 

Samen bieden we de regio een nieuw perspectief. Met verandering als drijfveer en pragmatisme als instrument nemen we steeds weer de volgende stap om tot resultaat te komen. 

Delfin maakt organisaties en leiders klaar voor een nieuw vandaag, morgen én overmorgen. Daar groeien we van, net als u.”

Mark, Elise en Max

Delfin
impact executives