Interim-management

Soms heb je per direct nieuw leiderschap nodig. Delfin beschikt over een uitgebreid netwerk van zelfstandig gevestigde interim-managers die we al jaren kennen.

Ze zijn vooral betrokken bij complexe opdrachten die vragen om specifieke kennis en ervaring. Van handel tot industrie, van zorg tot onderwijs, in directie- én managementrollen.

Voor vragen over interim-management kun je contact opnemen met Mark Simons.

Directie & bestuurders

Diverse organisaties in de profit- en non-profitsector hebben inmiddels kennisgemaakt met de impact executives van Delfin. Onze interimmers zijn onder meer aan het werk als bestuurder van een scholengemeenschap en als directeur van een productiebedrijf. Mooie opdrachten waarmee zij organisaties vooruit helpen.

Management & professionals

Voor de tijdelijke invulling van managementrollen in finance, hr en zorg weten organisaties uit alle sectoren ons inmiddels te vinden. Daarnaast zijn onze impact executives als interimmer betrokken bij bijvoorbeeld ERP-implementaties, integratietrajecten bij fusies, of als kwartiermaker voor een nieuwe functie.

Binnen 48 uur

Bij interim-management is snelheid soms geboden. Door onze jarenlange samenwerking met diverse interim-managers weten we snel wie we aan jullie kunnen voorstellen. Als het moet binnen 48 uur.

Zelfstandig

Delfin werkt uitsluitend met zelfstandig gevestigde interim-managers. Een bewuste keuze: zo zijn we niet gebonden aan bepaalde interim-managers en vrij om voor iedere opdracht de beste kandidaat te benaderen.

Dit is Delfin

  • Geen succes zonder impact
  • De verschillen tellen op
  • Oprecht persoonlijke aandacht
  • Klaar voor de toekomst
  • Altijd in ontwikkeling

Artikelen

Mark Simons

3 kritische succesfactoren van interim-management

Het speelveld bij interim-management is de afgelopen jaren fors veranderd. Interimmanagers worden ingezet om tijdelijke projecten kracht...

Mark Simons

De impact van een krachtige interimmanager

Lidewij van den Hoogen koos 6 jaar geleden voor het interim vak, met in haar rugzak ruime HR-ervaring opgedaan bij onder andere Hago,...

Wet DBA en verder

Werken met zelfstandig gevestigde interim-managers is meer en meer aan regels gebonden. Vanzelfsprekend volgen wij de aanwijzingen van de Belastingdienst, werken we volgens de wet DBA en zijn we voorbereid op de Wet verduidelijking beoordeling arbeidsrelaties en rechtsvermoeden (VBAR).