Vacatures Raad van Commissarissen voor Antares

Samen werken aan woongeluk. Als toezichthouder bijdragen aan een betaalbaar, goed onderhouden en duurzaam thuis.

Je wilt vanuit een toezichthoudende rol bijdragen aan een betaalbaar, goed onderhouden en duurzaam thuis voor mensen die daar niet zelf in kunnen voorzien. Samen werken aan woongeluk. Dat is Antares, dat is dé organisatie waar jij je voor wilt inzetten.

Voor vragen over vacatures Raad van Commissarissen voor Antares kun je contact opnemen met Max Ruiters.

Drie vacatures Raad van commissarissen Antares

Lid RvC - Profiel Vastgoed

Lid RvC - Profiel Sociaal Maatschappelijk

Lid RvC - Profiel Financieel

Over Antares

Stichting Antares Woonservice (Antares) is een ambitieuze woningcorporatie met ongeveer 6.000 woningen en ruim 70 collega’s. Antares is sterk lokaal verankerd en is actief in twee gemeenten: de gemeente Venlo en de gemeente Peel en Maas en biedt een betaalbaar, goed onderhouden en duurzaam thuis voor mensen die daar niet zelf in kunnen voorzien. Samen met haar huurders en partners zorgt Antares voor een leefbare woonomgeving.

Naast de ongeveer 6.000 woningen, beheert Antares circa 500 garages, parkeerplaatsen, bedrijfsruimten en maatschappelijk vastgoed. Haar organogram is niet traditioneel. Het laat zien dat teams gelijkwaardig aan, en integraal met elkaar werken. De organisatie wordt aangestuurd door een directeur-bestuurder, die verantwoording aflegt aan een vijfhoofdige raad van commissarissen.