Stichting Menswel - Echt

Hoofd Bedrijfsvoering | Controller

___::DELETED!!___

Deze positie is door Delfin impact executives succesvol ingevuld!

___::DELETED!!___

Dit is waarom de rol van Hoofd Bedrijfsvoering | Controller voor jou interessant is

Menswel is in beweging en daar ga jij een belangrijke rol in spelen. Van het verder professionaliseren van de organisatie, het samen bouwen aan een nieuw MT tot het optimaliseren van de synergie tussen de 3 stichtingen die samen Menswel vormen.

Maar deze rol is ook interessant omdat je niet alleen een maatschappelijke bijdrage levert aan het welzijn van anderen. Ook maak je het mede mogelijk dat mensen in beweging komen en een steuntje in de rug krijgen of een luisterend oor vinden.

Over Menswel

Menswel brengt mensen in beweging! Wat is er nodig voor een fijn leven? Voldoende beweging, mensen om je heen, hulp als het nodig is en de gebouwen om dat allemaal mogelijk te maken. In de regio Echt-Susteren, Roerdalen en Maasgouw is er één organisatie die zich op al die punten sterk maakt: Menswel.

Menswel adviseert, ondersteunt, signaleert, stimuleert, organiseert en faciliteert. Daarbij gaat ze uit van de eigen kracht en zelfredzaamheid van inwoners en het zelf organiserend vermogen van gemeenschappen. 

De organisatie bestaat uit drie stichtingen: Menswel Welzijn, Menswel Sport en Menswel Beheer Maasgouw. In totaal telt de organisatie ruim 70 medewerkers die worden aangestuurd door een managementteam en de directeur-bestuurder.

Nieuwsgierig naar Menswel, bezoek via deze link de website

___::DELETED!!___

De rol van Hoofd Bedrijfsvoering | Controller

Als Hoofd Bedrijfsvoering | Controller heb je verschillende rollen in de organisatie. Zo ben je lid van het MT, het financieel geweten en sparringpartner voor Directie en Management, coach van het finance en facilitair team en vraagbaak op het gebied van HR en IT voor de organisatie.

Met je team zorg je ervoor dat de organisatie in control is, periodiek managementinformatie ontvangt, ben je verantwoordelijk voor de salarisbetaling en als meewerkend voorman/-vrouw neem je de eindverantwoordelijkheid in de P&C-cyclus.

Maar je speelt ook een belangrijke rol als adviseur bij cruciale vraagstukken variërend van huisvesting, personeelsbeleid, borgen van continuïteit van de organisatie tot strategische samenwerking met derden.

Met wie komen we graag in contact

Je hebt onze onverdeelde aandacht als je in controllersrollen hebt gewerkt met een brede scope. We veren helemaal op als je in staat bent strategie te vertalen naar de operatie. We worden helemaal blij als je niet terugschrikt deze vertaling zelf vorm te geven.

Daarnaast herken jij je in:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau met een accountinggerichte opleiding
  • Pragmatische inslag, open, informeel, toegankelijk
  • Affiniteit met IT en HR vraagstukken

Aanbod

De rol van Hoofd Bedrijfsvoering | Controller is een fulltime positie (36 uur per week), 32 uur per week is bespreekbaar. Inschaling is op basis van de CAO Welzijn, schaal 11 met een maximum van € 6.519,- bruto per maand. Exclusief de vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,4%.

Inlichtingen

Delfin impact executives begeleidt Menswel in het vinden van hun nieuwe Hoofd Bedrijfsvoering | Controller. Voor meer informatie over deze functie en/of procedure staat Mark Simons (06-52376775) jou graag te woord.

Sollicitatie

Deze positie is via Delfin impact executives succesvol ingevuld!

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mark Simons.