Opleiding Nieuw Toezicht

Als je geïnteresseerd bent in een toezichthoudende rol, maar nog geen ervaring hebt als toezichthouder, kan het lastig zijn om te weten waar je moet beginnen. Om hierbij te helpen, bieden wij in samenwerking met de Erkende Toezichthouder de opleiding “Op weg naar Nieuw Toezicht” aan.

Elise Lansu
Voor vragen over opleiding Nieuw Toezicht kun je contact opnemen met Elise Lansu.

De basismodule is ontworpen als de ideale eerste stap op weg naar een toezichthoudende rol en biedt deelnemers een gedegen introductie in het werk van een toezichthouder. De module behandelt onderwerpen zoals de rol en verantwoordelijkheden van een toezichthouder, de relatie tussen bestuur en toezicht, en de belangrijkste wet- en regelgeving.

De basismodule “Op weg naar Nieuw Toezicht” wordt meerdere keren per jaar aangeboden, zodat deelnemers kunnen kiezen welk moment het beste bij hen past. Na afronding van de module ontvangen deelnemers een certificaat van de Erkende Toezichthouder. De opleiding Nieuw Toezicht is de ideale eerste stap voor iedereen die geïnteresseerd is in een toezichthoudende rol. De module biedt een gedegen introductie in het werk van een toezichthouder en wordt verzorgd door ervaren docenten en toezichthouders. Door het behalen van het certificaat van de Erkende Toezichthouder krijgen deelnemers een waardevol bewijs van hun kennis en kunde op het gebied van toezicht.

Wil je meer informatie over de opleiding Nieuw Toezicht. Stuur ons een bericht