Coumans Installaties - Beek

Manager Projecten

___::DELETED!!___

Deze rol is via Delfin impact executives succesvol ingevuld!

___::DELETED!!___

Dit is waarom de rol van Manager Projecten voor jou interessant is

Coumans Installaties gaat haar organisatiestructuur anders inrichten om nog slagvaardiger en professioneler te kunnen opereren en om de continuïteit op de langere termijn te borgen. Daar speel jij als Manager Projecten een belangrijke rol in. 

Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de afdeling die alle projecten realiseert, maar als MT-lid draag je ook bij aan het verder ontwikkelen van de gehele organisatie. 

Een nieuwe en zichtbare rol met serieuze impact. In een omgeving met korte beslislijnen, hoge kwaliteitsstandaarden en prachtige opdrachtgevers.

Dat maakt de rol van Manager Projecten voor jou interessant!

Over Coumans Installaties

Coumans Installaties is een totaalinstallateur voor HVAC en elektrotechnische werkzaamheden. Daarbij ligt een grote nadruk op verduurzaming. Het bedrijf is werkzaam als adviseur, engineer, installateur, verricht onderhoud aan en heft storingen op van de diverse installaties.

Met 30 gedreven medewerkers is Coumans Installaties voornamelijk in de regio Limburg actief in de B2B markt: utiliteitsbouw en industrie en bij overheden.

Wij gunnen jou een kijkje achter de schermen

[[892172219]]

___::DELETED!!___

De rol van Manager Projecten

Als Manager Projecten ben je verantwoordelijk voor de afdeling die alle projecten uitvoert bij opdrachtgevers. Samen met een team van 20 enthousiaste collega’s, soms uitgebreid met onderaannemers, heb je 25 tot 40 projecten (van grote tot kleine projecten) in je portfolio.

Gezien jouw ervaring weet jij wat we in deze rol op het gebied van het plannen en realiseren van projecten van je verwachten. Maar er is meer. Je bent als manager integraal verantwoordelijk voor de totale afdeling. Naast manager ben je een bekwame leider die in staat is de juiste teamspirit te creëren. 

In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur/Eigenaar.

Met wie komen we graag in contact

Je hebt onze onverdeelde aandacht als je aantoonbare ervaring hebt in rollen als projectmanager of projectleider bij voorkeur binnen installatiebedrijven. 

Vanzelfsprekend heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden in combinatie met verbindend vermogen. Op een natuurlijke wijze neem je medewerkers, onderaannemers en klanten mee in de projecten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Maar medewerkers kunnen ook op jou terugvallen, je schrikt niet terug van technische inhoudelijke vragen.

Daarnaast herken jij jezelf in:

  • Afgeronde HIT-W of HIT-E of een vergelijkbare opleiding
  • Goed abstractieniveau, integraal denker, pragmatisch, gestructureerd en doelgericht
  • Sterk in plannen en organiseren, focus op kwaliteit
  • Je wilt de verwachtingen van klanten overtreffen

Aanbod

Coumans Installaties biedt jou een prachtige gelegenheid om daadwerkelijk impact te maken. Een rol waarin je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt. Ook om de rol verder vorm en inhoud te geven.

Qua salaris denken we aan een range tussen de € 6.500,- en € 7.500,- bruto per maand.

Inlichtingen

Delfin impact executives begeleidt Coumans Installaties in het vinden van hun nieuwe Manager Projecten. Voor meer informatie over deze functie en/of procedure staat Mark Simons (06-52376775) jou graag te woord.

Sollicitatie

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mark Simons.