Obvion - Heerlen

Manager HR

___::DELETED!!___

Deze vacature is succesvol ingevuld via Delfin impact executives!

___::DELETED!!___

Dit is waarom de rol van Manager HR voor jou interessant is

Obvion maakt zich klaar voor de toekomst. Een toekomst waarin digitalisering en automatisering belangrijke elementen zijn. Parallel is de HR strategie in ontwikkeling, een strategie waarin ‘fit for the future’ centraal staat. Hierin heb jij een uiterst belangrijke rol. Een rol waarin de organisatie jouw HR expertise en leiderschapskwaliteiten stevig gaat uitdagen.

Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO en schuift regelmatig aan bij het Management Board overleg. Kortom, als Manager HR krijg jij de ruimte om impact te maken.

Over Obvion

Obvion, sinds 2012 100% dochter van Rabobank, heeft al 40 jaar ervaring in het verstrekken van hypotheken. Vanuit een prachtig monumentaal pand in Heerlen zorgen ruim 600 enthousiaste medewerkers dat alles op het gebied van hypotheken goed geregeld is.

De organisatie is continu in beweging en loopt vooruit op ontwikkelingen waar het kan en past zich aan op veranderende omstandigheden waar het moet. ‘Fit for the future’ is daar een goed voorbeeld van.

De afdeling HR bestaat, naast de manager, uit 7 professionals met focus op HR Business Partner, Administratie, Leren & Ontwikkelen en Recruitment.

___::DELETED!!___

De rol van Manager HR

In jouw rol ben je een belangrijke speler die waakt over de identiteit en cultuur. Een belangrijk thema binnen een organisatie in transitie. Als Manager HR ben je ook een boegbeeld en vertegenwoordig je Obvion extern. Vanuit je rol en de daarbij behorende integriteit ben je het ‘geweten’ van Obvion in HR gerelateerde zaken.

Maar je beseft ook dat het voldoen aan wet en regelgeving de ‘license to operate’ is voor Obvion en die bewaak jij met hoge prioriteit.

Daarnaast:

 • Realiseer je met daadkracht en verbinding de optimale samenwerking met alle disciplines en met name het leidinggevend kader
 • Zorg je voor een de goede afstemming op alle HR niveaus met Rabobank Groep, waardoor bestaand en nieuw beleid goed uitgelijnd is
 • Je handelt zowel in het belang van Obvion als Rabobank, met een scherp oog voor het medewerkersbelang
 • Ben je sparringpartner voor zowel je medewerkers als de leden van de Management Board
 • Ben je verantwoordelijk voor het in control zijn van HR

Met wie komen wij graag in contact

Als Manager HR ben je gewend een visie en strategie te vertalen, te implementeren en te borgen met het doel een nog mooiere en duurzamere toekomst te realiseren voor Obvion en haar medewerkers. Je bent een excellente verbinder met executiekracht, een inspirerende persoonlijkheid en dienstbaar leider waarbij de mens voor jou op 1 staat.

Maar ook:

 • Een Academisch werk- en denkniveau met minimaal 10 jaar relevante leidinggevende ervaring
 • Strategisch, conceptueel en communicatief ben je ijzersterk
 • Werken in een multi-stakeholder omgeving, waar samenwerking voorop staat, gaat je prima af
 • Je bent een transformatief leider, outside-in denker, werkt graag agile en bent voorstander van continue feedback en coaching

Aanbod

Obvion biedt jou een structurele baan voor 36 uur per week. De functie is ingeschaald in salarisschaal 11 (€ 5.678,- – € 8.111,-). Bovenop je maandsalaris krijg je een 13e maand én een Employee Benefit Budget, wat een vast bedrag van 11% (€ 726,- – € 1.038,-) van je maandinkomen is.

En niet te vergeten:

 • Studiemogelijkheden zodat je altijd up-to-date blijft
 • Ontwikkelbudget t.w.v. € 1.400,-
 • Vergoeding voor thuiswerk, internet en reiskosten
 • Een goed ingerichte thuiswerkplek
 • Collectieve verzekeringen
 • Een bedrijfsrestaurant en foodcorner
 • Een mooi en modern kantoor op loopafstand van het station en het centrum van Heerlen

Inlichtingen

Delfin Executives begeleidt Obvion in het vinden van hun nieuwe Manager HR. Voor meer informatie over deze functie en/of procedure staat Mark Simons (06 – 52 37 67 75) jou graag te woord.

Sollicitatie

Wil je reageren? Dan ontvang ik graag jouw CV. Fijn als je mij in het CV informeert over je vakantieplanning.

Een ontwikkelassessment kan onderdeel zijn van deze sollicitatieprocedure.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mark Simons.