Op het Veld Elektrotechniek - Belfeld

Manager Services

je kunt niet meer reageren

Deze vacature is door Delfin Executives succesvol ingevuld!

___::DELETED!!___

Dit is waarom de rol van Manager Services voor jou interessant is

Op het Veld Elektrotechniek is in ontwikkeling en daar ga jij een belangrijke rol in spelen. Je gaat Services opbouwen en doorontwikkelen tot een afdeling die een positieve bijdrage levert aan de toekomst van Op het Veld.

Een belangrijke stap omdat de dynamiek in de wereld van Installatietechniek vraagt om een transformatie van zelf uitvoeren naar regie nemen. Waarin data, IOT en AI onmisbare schakels zijn in dat proces. Dat vraagt om een manager die begrijpt dat data nieuwe businessmodellen opleveren waarmee je in combinatie met excellente serviceverlening het verschil maakt.

Maar je hebt ook een rol in het ondersteunen van de nieuwe directeur en het verder professionaliseren van het MT.

Over Op het Veld Elektrotechniek

Een familiebedrijf gevestigd in Belfeld met een rijke historie. In meer dan 100 jaar getransformeerd van smederij en dorpswinkel naar een totaalpartner voor technische installaties. Met 35 betrokken vakmensen is Op het Veld Elektrotechniek een toegankelijke organisatie met een familiaire cultuur.

Zij ontwerpen, installeren én onderhouden technische installaties in uiteenlopende branches van utiliteit tot industrie. Zowel in een bouwteam als via een bestek van derden werken ze met veel plezier en toewijding aan grote en kleine projecten. Van elektrotechniek tot werktuigbouwkunde én vooroplopend in de laatste technieken.

Wij gunnen jou een kijkje achter de schermen

[[923674568]]

___::DELETED!!___

De rol van Manager Services

Als Manager Services ben je verantwoordelijk voor het verder professionaliseren van de afdeling tot een volwaardige business unit. Een afdeling waar nu 8 medewerkers werkzaam zijn met een potentie om te groeien naar 20 of meer medewerkers. Met volop ruimte de afdeling naar eigen inzicht vorm en inhoud te geven.

Naast manager ben je ook MT lid, zo draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de totale organisatie. En weet je de verbinding te leggen tussen de afdeling Services, Projecten en Verkoop.

Met wie komen we graag in contact

Je hebt onze onverdeelde aandacht als je aantoonbare ervaring hebt in het managen en ontwikkelen van een service & onderhoud organisatie waar data een belangrijke bron is.

Natuurlijk heb je affiniteit met Installatietechniek, maar je staat bekend om je excellente serviceverlening en denken in businessmodellen. Vanzelfsprekend heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden in combinatie met verbindend vermogen. Op een natuurlijke wijze neem je medewerkers en organisatie mee in jouw visie op service.

Daarnaast herken jij jezelf in:

  • HBO werk en denkniveau, technische achtergrond is een pre, service en klantgerichtheid is een must
  • Goed abstractieniveau, integraal denker, pragmatisch, gestructureerd en doelgericht
  • Sterk in plannen en organiseren, focus op kwaliteit
  • Je wilt de verwachtingen van klanten overtreffen

Aanbod

Op het Veld Elektrotechniek biedt jou een prachtige gelegenheid om jouw ondernemende instelling tot bloei te laten komen.

Qua salaris denken we aan een range tussen de € 6.500 – € 7.500 bruto per maand

Inlichtingen

Delfin impact executives begeleidt Op het Veld Elektrotechniek in het vinden van hun nieuwe Manager Services. Voor meer informatie over deze functie en/of procedure staat Mark Simons (06-52376775) jou graag te woord.

Sollicitatie

Deze vacature is ingevuld, je kunt niet meer reageren

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mark Simons.