Open Sollicitatie

Organisatie

Delfin ondersteunt haar opdrachtgevers in hun streven succesvol te zijn. Onze opdrachtgevers zijn met name gevestigd in Zuid Nederland en actief in zowel de profit als nonprofit sector.

 

Binnen de profitsector hebben wij diverse nationale en internationale opdrachtgevers die actief zijn in de industrie, handel en zakelijke dienstverlening.

 

Onze opdrachtgevers in de non-profit sector zijn met name provincies, gemeenten, woningcorporaties, ziekenhuizen en andere zorginstellingen

Functie

Indien u er van overtuigd bent dat u kunt bijdrage aan het succes van een van onze opdrachtgevers, maar u heeft nog niet de juiste vacature of opdracht gevonden dan kunt u altijd via deze open sollicitatie uw cv onder de aandacht brengen.

Delfin zal met zorg uw cv beoordelen en aangeven of er voldoende aanknopingspunten zijn om een ori├źnterend gesprek aan te gaan.

Wij zijn geïnteresseerd in zowel kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe vaste baan of een tijdelijke opdracht. Voor een tijdelijke opdracht gaat onze voorkeur uit naar zelfstandigen.

 

Eisen

Leeftijd, opleiding en aantal jaren ervaring vinden wij interessant, maar niet doorslaggevend. Onze interesse wordt gewekt door kandidaten die aantoonbaar het verschil hebben gemaakt en gaan maken bij onze opdrachtgevers.

 

Sylvia Vos
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met .