MAX RUITERS

partner

SPECIALISATIE

Gezien de jarenlange politieke (neven)functies word ik vaak gevraagd bij het invullen van vacatures waarbij politieke sensitiviteit van belang is op management, directie en executive-niveau. Je komt dan als snel bij publieke organisaties. Daarnaast wordt mijn expertise vaak ingezet bij vacatures binnen Raden van Toezicht en Raden van Commissarissen in de publieke sector.
 
 

achtergrond

Verbinden, contacten, netwerken, oplossen, korte lijnen. Begrippen die al mijn hele leven bij me passen en een rode draad vormen. In 2011 ben ik als partner toegetreden bij Delfin Executives en inmiddels al ruim 19 jaar actief in de recruitmentsector. De laatste jaren heb ik een leading rol in de vervulling van directie- en management- en toezicht functies in vooral de non-profitsector.

 

Naast mijn functie bij Delfin ben ik 16 jaar politiek actief geweest waarvan de laatste 12 jaar als fractievoorzitter van een landelijke partij in mijn woonplaats Kerkrade. In maart 2015 ben ik beëdigd als lid van Provinciale Staten van Limburg en bekleed ik nog diverse bestuurlijke functies.