Bedrijfsleider

Solliciteer voor 12 oktober 2023

Voor familiebedrijf Jongen Opticiens & Optometrie in Heerlen zoeken we een gedreven leider met kennis van bedrijfsvoering. 

___::DELETED!!___

Dit is waarom de rol van bedrijfsleider voor jou interessant is

Familiebedrijf Jongen Opticiens & Optometrie met eigenaren Dolf en Jessica Niesters staat aan de vooravond van een verdere professionalisering. Een mooie toekomst met groei in het vooruitzicht waarbij de cultuur, sfeer en de deskundigheid bovenaan blijven staan. Jij bent de spil in deze nieuwe toekomst, het boegbeeld van het team. Niet boven medewerkers maar mét collega’s, ieder vanuit zijn of haar eigen rol. Een nieuwe kapitein aan het roer van een stabiel schip met een ervaren bemanning. Samen op koers. Op het kompas van jouw bemanning kan veilig gezeild worden. Een functie voor jou als gedreven leider met kennis van bedrijfsvoering.

Over Jongen Opticiens & Optometrie

Jongen Opticiens & Optometrie is al meer dan 90 jaar een toonaangevend familiebedrijf in Heerlen. Al sinds de oprichting van Jongen Opticiens & Optometrie in 1932 staan kwaliteit, innovatie en stijl centraal, met als missie het verzorgen van de beste oogzorg en kijkoplossingen voor iedereen. De dertien medewerkers van het bedrijf zijn allemaal specialisten op hun eigen vakgebied: van ateliermedewerker tot gediplomeerd opticien, optometrist of leerling. Jong, oud, man, vrouw… er staat een prachtig en gelijkwaardig team dat klanten én leveranciers herkennen in dit familiebedrijf.

___::DELETED!!___

De rol van bedrijfsleider

Als bedrijfsleider ben je eindverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en de aansturing van het team als situationeel leidinggevende. Je weet elke professional binnen Jongen Opticiens & Optometrie leiding en sturing te geven op de wijze die bij hem of haar past. Bij de een is een directere aansturing of begeleiding meer wenselijk dan bij de ander. Je hebt oog voor de ontwikkeling van het team, je stimuleert en faciliteert collega’s om het beste uit zichzelf te halen. Je bent het hart en de ziel van het bedrijf. Zichtbaar als het moet of juist op de achtergrond als het nodig is om collega’s te laten floreren.

Met wie komen we graag in contact

We komen graag in contact met enthousiaste managers die én een team willen laten floreren, ondersteunen en faciliteren maar ook open staan voor eigen groei. Als je ervaring hebt in het verder professionaliseren van een team, is dat erg waardevol. Bij Jongen Opticiens & Optometrie werken uitsluitend professionals die voortdurend met de gezondheid van het oog én (mode)oplossingen in de weer zijn. Kennis van de optiekbranche is niet noodzakelijk maar de nodige affiniteit maakt je werk wellicht een stuk makkelijker. Kortom, we zoeken dé potential die zich thuis voelt in een familiebedrijf, die zijn of haar schouders onder deze mooie opdracht wil zetten en open staat voor verdere (persoonlijke) groei. Aangezien bedrijfsvoering een belangrijk onderdeel van je taak is, zijn vaardigheden op dit gebied essentieel. Dat kan middels opleidingsniveau (wij denken aan hbo) of werkervaring. Samen gaan we op zoek naar de juiste match, zoals Jongen Opticiens & Optometrie dat ook bij haar klanten doet. Kortom, overtuig ons van jouw drive, kennis en kunde! We komen graag met je in contact.

Aanbod

Bij een mooie en verantwoordelijke functie hoort ook een goed arbeidsvoorwaardenpakket. De optiekbranche heef geen CAO maar Jongen Opticiens & Optometrie zit qua salaris ruim boven het niveau binnen de branche. Dat moet ook wel. We zoeken immers geen vestigingsleider maar een leidinggevende voor dit prachtige familiebedrijf met mooie plannen. Naast een prima salaris word je ook indien gewenst begeleid door een externe coach om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.Inlichtingen

Inlichtingen

Jongen Opticiens & Optometrie wordt bij dit werving- en selectietraject begeleid door Delfin impact executives. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Max Ruiters, tel. 06-46117342.

Sollicitatie

Sollicitatie

Hebben we je interesse gewekt en ben jij de Bedrijfsleider die we zoeken? Upload je motivatiebrief en cv dan via onderstaande button voor 12 oktober 2023. We komen graag met je in contact!

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Max Ruiters.