TMC - Eindhoven

Director Strategic Accounts

interesse, reageer direct. Lukt dat niet dan uiterlijk zondag 9 juni

Ondernemende, klantgerichte relatiemanager. Stakeholdermanagement is jouw tweede natuur. Strategisch denker met executiekracht. Op een natuurlijke wijze leg jij de verbinding tussen de expertises van TMC, recruitment en strategische accounts.

___::DELETED!!___

Dit is waarom de rol van Director Strategic Accounts voor jou interessant is

Jij speelt een belangrijke rol in het verder professionaliseren van de dienstverlening van TMC. De basis voor Strategic Accountmanagement staat en jij gaat dit verder ontwikkelen. Een stevige opgave met strategische impact.

Hoe gaaf is het om samen met opdrachtgevers als ASML, DAF, Philips en VDL de dienstverlening vanuit TMC verder te ontwikkelen. Ervoor te zorgen dat deze accounts nu en in de toekomst niet zonder TMC kunnen. Sterker, dat ze dolgraag willen samenwerken omdat jij samen met de accountteams concreet invulling geeft aan het begrip partnership.

Maar deze rol is voor jou ook interessant omdat je energie krijgt van het managen van diverse stakeholders. TMC is een complexe organisatie met een meer dan gemiddelde ondernemende mentaliteit. Verantwoordelijkheden liggen verspreid in de organisatie. Daar gedij je bovengemiddeld goed in, omdat je al jouw competenties kunt aanspreken en dat is precies waar je naar op zoek bent.

 

Over TMC

TMC is een hightech consultancybedrijf van ondernemende ingenieurs, wetenschappers en digitale experts van over de hele wereld. Zij vormen een snelgroeiende en trotse community van meer dan 2500 employeneurs van 80+ nationaliteiten, verspreid over 34 kantoren in 14 landen. TMC biedt consultancydiensten aan in diverse sectoren (hightech, semiconductors, digital & IT services, energy & renewables en life sciences) en werkt samen met toonaangevende klanten over de hele wereld.

Als pioniers in werkondernemerschap, een combinatie tussen ondernemer en werknemer, heeft TMC het traditionele werkmodel opnieuw gedefinieerd. Op deze wijze bieden zij getalenteerde professionals de mogelijkheid om de zekerheid van een vast contract te combineren met hun passie voor ondernemerschap.

TMC – Zuid Nederland

Met ongeveer 800 employeneurs verdeeld over twee kantoren is TMC-Zuid Nederland een krachtige speler in de regio. TMC Eindhoven met kantoor op de High Tech Campus bevindt zich in het hart van een van de hightech hotspots van Europa: Brainport Eindhoven. Een bloeiende regio met een sterke, kennisintensieve maakindustrie en een levendige designindustrie. Veel van de opdrachtgevers zijn hier gevestigd, van toonaangevende multinationals tot veelbelovende startups.

Sinds 2022 is TMC ook actief op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen, voornamelijk op het gebied van R&D en chemische procestechnologie.

Vanuit het kantoor op de High Tech Campus in Eindhoven ga jij invulling geven aan Strategisch Accountmanagement.

Kijk voor meer informatie over TMC op hun website

___::DELETED!!___

De rol van Director Strategic Accounts

Die ga jij voor een heel groot deel zelf vormgeven. Natuurlijk de piketpaaltjes zijn geslagen, hoe jij daarbinnen gaat opereren kom jij ons vertellen.

In grote lijnen wordt dit van je verwacht:

 • Je ontwikkelt met de accountteams de samenwerking met strategische accounts tot volwaardige partnerships.
 • Je houdt de accountteams scherp op het gebied van klantvragen, die worden snel en vakkundig opgelost.
 • Je geeft leiding aan het Talent Acquisition Team en zet deze op een doelgerichte manier in bij strategische accounts.
 • Vanuit natuurlijk overwicht, senioriteit en expertise enthousiasmeer je de volledige organisatie waardoor iedereen overtuigd is van het belang van strategisch accountmanagement. Waardoor de strategische accountteams steed betere resutaten boeken bij klanten

Je bent lid van het Management Team en rapporteert direct aan de Managing Director.

Met wie komen we graag in contact

Je hebt onze onverdeelde aandacht als je aantoonbare ervaring hebt in complexe accountmanagent rollen bij voorkeur binnen de personele dienstverlening.

We veren op als jouw DNA moeite heeft met piketpaaltjes. Die verplaats je graag als dat voor de klant en TMC voordeel oplevert. Natuurlijk onderbouw je dat met een goed verhaal.

Daarnaast herken jij jezelf in:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Goed abstractieniveau, integraal denker, pragmatisch, gestructureerd en doelgericht, je staat bekend om je executiekracht.
 • Je denkt in oplossingen, kan niet bestaat niet.
 • Natuurlijk overwicht.
 • Je wilt de verwachtingen van klanten overtreffen.

Aanbod

TMC biedt jou een prachtige gelegenheid om jouw ondernemende instelling tot bloei te laten komen. Maar ook de mogelijkheid een strategische bijdrage te leveren aan de ambitie van TMC.

Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat uit een vast salaris dat recht doet aan de impact van deze positie aangevuld met een variabel deel van maximaal 100%. Vanzelfsprekend zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend geregeld.

Inlichtingen

Delfin impact executives begeleidt TMC in het vinden van hun nieuwe Director Strategic Accounts. Voor meer informatie over deze functie en/of procedure staat Mark Simons (06-52376775) jou graag te woord.

Sollicitatie

Wil je reageren? Dan ontvangen wij als het kan zo snel mogelijk jouw reactie, maar uiterlijk zondag 9 juni.

 • Gesprekken bij Delfin impact executives staat gepland voor woensdag 12 of vrijdag 14 juni.
 • Het is onze ambitie deze vacature eind juni af te ronden.
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mark Simons.