RD Maasland - Haelen

Manager Finance en Control

reageren op deze vacature is nog mogelijk

Deze positie is via Delfin Executives succesvol ingevuld!

___::DELETED!!___

Dit is waarom de rol van Manager Financiën en Control voor jou interessant is

De organisatie transformeert van een afval inzamelbedrijf naar een duurzaamheidsorganisatie. Van afval naar grondstof, het neerzetten van een kennisorganisatie en het uitbreiden van het werkgebied zijn belangrijke thema’s. Thema’s met een stevige impact op de organisatie en haar mensen.

Daar speel jij als Manager Financiën en Control een belangrijke rol in. Je denkt niet alleen in termen van cijfers, maar weet met data en andere onderbouwingen de organisatie stuurinformatie aan te reiken die de transformatie succesvol maakt.

IT minded als je bent, ondersteun je de organisatie op diverse vlakken op het gebied van digitalisering

Over RD Maasland

RD Maasland zamelt afval in met een missie: zoveel mogelijk grondstoffen uit het afval halen, met het doel deze opnieuw tot product te verwerken. Zo draagt RD Maasland met 55 betrokken medewerkers bij aan een circulaire economie.

De organisatie is een regionaal afval inzamelbedrijf in Midden-Limburg met als werkgebied de gemeenten Leudal, Maasgouw, Roerdalen en Echt-Susteren. Deze gemeenten zijn naast eigenaar tevens de belangrijkste opdrachtgevers. Daarnaast voert RD Maasland diensten uit in opdracht van particulieren en bedrijven. Ook beheren en exploiteren ze milieuparken in Roggel en Maasbracht.

Het bedrijf is gevestigd in Haelen in de gemeente Leudal.

Wij gunnen jou een kijkje achter de schermen

[[918406780]]

___::DELETED!!___

De rol van Manager Finance en Control

Als Manager Finance en Control heb je een breed aandachtsveld binnen en buiten de organisatie. Een rol die veel verder gaat dan sec financiën.

Vanzelfsprekend, je zorgt ervoor dat de organisatie in control is, periodiek managementinformatie ontvangt en als eindverantwoordelijke werk je mee in de P&C-cyclus.

Maar je speelt ook een belangrijke rol als adviseur bij cruciale vraagstukken in de al eerder genoemde transformatie. Daarnaast is RD Maasland organisatorisch in ontwikkeling. Het denken in oplossingen, het ontwikkelen van processen en systemen zonder de menselijke maat te verliezen is een belangrijk onderdeel van deze positie.

Als manager sta jij voor je team. De ene keer ben je de leider, de andere keer de coach. Een team dat breder opgesteld staat dan sec finance. Denk daarbij aan de receptie en de eerste lijns klantencontact.

Met wie komen we graag in contact

Je hebt onze onverdeelde aandacht als je in controllersrollen hebt gewerkt met een brede scope. We veren op als je in staat bent een bedrijfseconomische doorkijk te maken die ondersteunend is aan de transformatie.

We worden helemaal blij als jij begrijpt dat RD Maasland de dynamiek heeft van een marktgedreven MKB bedrijf maar binnen de kaders van een Gemeenschappelijke Regeling opereert.

Daarnaast herken jij je in:

  • Minimaal HBO/WO werk- en denkniveau met een accountinggerichte of bedrijfseconomische opleiding
  • Pragmatische inslag, open, informeel, toegankelijk
  • Aantoonbare IT affiniteit

Aanbod

De rol van Financieel Manager en Control is een fulltime positie. Inschaling is op basis van de CAO Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties

Bovenop je salaris bouw je elke maand 17,05% Individueel Keuze Budget (IKB) op.

Daarnaast krijg je een tegemoetkoming in de zorgverzekering en een bijdrage aan bedrijfsfitness.

Inlichtingen

Delfin impact executives begeleidt RD Maasland in het vinden van hun nieuwe Manager Financien en Control. Voor meer informatie over deze functie en/of procedure staat Mark Simons (06-52376775) jou graag te woord.

Sollicitatie

We hebben deze vacature succesvol ingevuld, je kunt helaas niet meer reageren. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Meld je dan aan voor ons vacature-alert

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mark Simons.