Female Empowerment Experience

Female Empowerment Experience is geboren uit een gevoel te willen bijdragen aan het vergroten van de vijver van vrouwelijke leiders. Joyce en Elise merken in het werkveld dat daar behoefte aan is. Behoefte bij organisaties die vrouwelijke potentials willen laten doorstromen naar management- en directiefuncties. En ook de behoefte bij potentiële vrouwelijke leiders zelf die wel de ambitie voelen maar (nog niet de handvatten hebben om zich te ontwikkelen naar de beste versie van zichzelf. Zo ontstond de gedachte om een krachtig ontwikkelprogramma samen te stellen dat zich specifiek richt op vrouwelijk talent in leiderschap.

Hoe het idee precies tot stand is gekomen?

Elise en Joyce werken vanuit hun organisaties Delfin en @MENS al jaren samen. Samen hebben ze een paar jaar geleden een netwerk gestart voor vrouwelijke directeuren en ondernemers. Een netwerk dat voortgekomen is uit de behoefte van vrouwen elkaar op te zoeken, te leren kennen en van elkaar te leren. Ervaringen met elkaar delen en samen tot nieuwe inzichten komen. Vanuit de vragen van opdrachtgevers die schreeuwen om meer vrouwelijke leiders ontstond het idee voor een ontwikkelprogramma: een individueel traject binnen een kleine vertrouwelijke setting van gelijkgestemden waarbij je krachtig en authentiek leiderschap ontwikkelt richting jouw stip op de horizon.

Ontwikkelprogramma Female Empowerment Experience

En dat is precies waar je mee aan de slag gaat in het 2-jarig ontwikkelprogramma Vrouwelijk Leiderschap. Een traject waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat en je je kunt laten inspireren door rolmodellen die hun weg naar hun huidige directie- of bestuurdersrol met je delen. Waar experts je voeden en krachtiger maken op de verschillende aandachtsgebieden van leiderschap. We omringen je letterlijk met krachtige vrouwen en dragen zorg voor inspiratie, uitdaging én support.

De doelgroep

Het programma richt zich op de doelgroep vrouwen die klaar is voor een volgende stap in haar carrière. Uiteraard zijn er wel een paar randvoorwaarden om mee te doen aan het programma zodat er een gelijk niveau in deelnemers is. Als deelnemer heb je een leidinggevende of richtinggevende positie in een organisatie. Je potentieel wordt gezien door je werkgever en je hebt ambitie om de volgende stap te zetten. Meer weten over het programma? Check de website www.delfinatmens.nl of neem contact met ons op.

Experts en rolmodellen

Een belangrijk onderdeel van het programma zijn de vrouwelijke rolmodellen en experts. Een van deze experts is Kirsten Paulus, voormalig presentatrice bij o.a. L1 en inmiddels dagvoorzitter en presentatiecoach voor directeuren en bestuurders. Onder het motto “Presenteren kun je leren” gaat Kirsten de deelnemers begeleiden in het neerzetten van een stevige presentatie.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het ontwikkelprogramma of wil je graag deelnemen? Ga dan naar de website van Delfin@Mens: www.delfinatmens.nl 

Elise Lansu
Voor vragen over female Empowerment Experience kun je contact opnemen met Elise Lansu.

Artikelen

Max Ruiters

Vijf vragen aan Peter van Mulkom

“Maak bespreekbaar daar waar het schuurt” ...

Max Ruiters

Vijf vragen aan Linda van Driel

“Omarm dat je anders bent.” ...