Stroom Zuid & Delfin impact executives slaan handen ineen

Investeren in duurzame samenwerking is meer dan een begrip. Het is een overtuiging die zowel bij Stroom Zuid als Delfin impact executives in het DNA zit. We slaan de handen ineen en brengen twee werelden bij elkaar waardoor synergie ontstaat. Synergie met positieve impact voor onze opdrachtgevers.

Stroom Zuid

Stroom Zuid is in Zuid-Nederland niet meer weg te denken als het gaat om team- en leiderschapsontwikkeling. Stroom Zuid creëert een duurzame organisatie waar mensen professioneel (samen)werken en de gewenste resultaten op plezierige wijze bereiken. “Veel organisaties leggen op dit moment hun focus op leiderschap. Vanuit het verlangen ‘iets in beweging te zetten’. Door samen met de organisatie het doel scherp te formuleren én in aansluiting hierop een ontwikkelingsprogramma te ontwerpen voor teams en leiders, creëren we in organisaties de juiste beweging”, licht Cindy van den Hove, partner bij Stroom Zuid, toe.

“We delen een passie voor groei, ontwikkeling en het ontsluiten van potentieel bij zowel individuen als bedrijven. Door onze expertise te combineren, kunnen we een nog bredere en diepere impact hebben op de gemeenschap en de bedrijven in onze regio.”

Samenwerking Stroom Zuid en Delfin impact executives_Foto team samenwerking_februari2024

Delfin impact executives

“Delfin impact executives helpt organisaties hun ambities waar te maken. Dat doen we door de juiste leiders te bemiddelen en te verbinden aan onze opdrachtgevers. Impactmakers, anderskijkers, moedige denkers en pragmatische doeners. Dat zijn de leiders die wij bij Delfin zoeken, vinden en verbinden. We noemen deze leiders impact executives. Deze benadering en de intensieve samenwerking met Stroom Zuid zorgt voor een duurzame bemiddeling waardoor we organisaties nog beter helpen hun ambities waar te maken”, aldus Max Ruiters, partner bij Delfin impact executives.

De eerste gezamenlijke opdrachten zijn inmiddels een feit. En tonen aan dat de synergie tussen beide organisaties onze dienstverlening naar een excellent niveau brengt waar onze opdrachtgevers en impact executives de vruchten van plukken.

Voor vragen over stroom Zuid & Delfin impact executives slaan handen ineen kun je contact opnemen met Max Ruiters.

Artikelen

Max Ruiters

Vijf vragen aan Nanny Huismans

“Laat je niet overrulen door competenties in profielen.” ...

Elise Lansu

Elise Lansu: Drijvende kracht achter vrouwelijk leiderschap

‘Als executive searcher heb je de verantwoordelijkheid om maatschappelijk relevante thema’s, zoals meer gendergelijkheid in de...