Mark Simons: Essentiële partner voor MKB- en familiebedrijven met ambitie

‘Ik daag opdrachtgevers graag uit, wil graag deelgenoot worden van hun dromen, maar ook van hun uitdagingen. Mijn drijfveer is altijd om de ander te helpen succesvoller te worden.’

Mark Simons is geen ja-knikker, hij houdt opdrachtgevers graag een spiegel voor met als doel ambities waar te maken en open te staan voor vernieuwing. Met een focus op MKB- en familiebedrijven staat hij in zijn kracht wanneer hij organisaties écht verder kan helpen om de volgende stap te zetten.

Gevormd door ervaring

Terugkijkend, erkent Mark de invloed van zijn directe omgeving op zijn ondernemerschap. Opgegroeid in een familie van ondernemers en gedreven door de lessen die hij leerde uit hoogte- en dieptepunten in de sport en ervaringen in militaire dienst, ontwikkelde Mark een open-minded benadering en een vastberadenheid om anderen kansen te bieden.

Focus op MKB- en familiebedrijven

Mark excelleert in het adviseren en begeleiden van MKB- en familiebedrijven, waar hij als een waar kompas fungeert in de soms woelige zee van opvolgingsproblematiek, directieversterking en organisatorische professionalisering. Met een scherp oog voor kansen en uitdagingen binnen het MKB, heeft Mark bewezen waarde toe te voegen aan organisaties. Zijn vermogen om krachtige stappen te zetten en verrassende kandidaten te vinden, vormt de kern van zijn aanpak. ‘De persoon die wij in gedachte hebben is onbereikbaar en onhaalbaar voor ons’!  Dat is voor Mark een enorme trigger om het tegendeel te bewijzen. Ervoor te zorgen dat hij de opdrachtgever verrast.

 

Je zoekt niet alleen die ene kandidaat, nee je begeleidt de opdrachtgever bij het hele proces.” – Mark

 

Mark Simons - Delfin impact executives-MKB en familiebedrijven

Essentiële partner voor ambitieuze ondernemingen

Mark onderscheidt zich door zijn eerlijke directheid en oprechtheid in zaken doen. Waarbij hij niet schroomt om conventionele denkwijzen uit te dagen en nieuwe mogelijkheden te verkennen. Maar altijd met één doel voor ogen: organisaties helpen om beter te worden en samen impact te creëren. Zijn zesde zintuig voor goede kandidaten en zijn vermogen om organisaties uit te dagen om buiten de gebaande paden te denken, maken hem een essentiële partner voor elke ambitieuze onderneming.

 

“Wij zijn bij Delfin impact executives overtuigd dat waar twee werelden samen komen je impact creëert.” – Mark

 

Artikelen

Max Ruiters

Max Ruiters: omarm de non-profitsector vanuit vertrouwen

‘Werken in deze sectoren biedt de unieke kans om echt impact te maken.’ ...

Max Ruiters

Yes, er is krapte!

“Is krapte niet juist een mogelijkheid om je processen kritisch onder de loep te nemen en creatief te worden?” ...